Descoperă zboruri ieftine către Salonic de la 18 €.

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 6/6
Ma 13/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Salonic

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Salonic, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

18 €

Cel mai bun preț dus-întors

40 €

Cel mai rapid zbor

1h 20m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Salonic din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 18 € (Bucureşti Henri Coandă - Salonic Makedonia).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Salonic din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 40 € (Bucureşti Henri Coandă - Salonic Makedonia).
Cel mai rapid zbor din România în Salonic durează 1h 20m (Bucureşti Henri Coandă to Salonic Makedonia).
Zborurile în Salonic sunt operate de o companie aeriană, printre care Ryanair.

Informații despre tendințe și zboruri către Salonic

Vezi informații despre zborul către Salonic pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Salonic?

În general, martie este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Salonic. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 38 €. Dacă nu vrei să vizitezi Salonic în martie, atunci at trebui să aștepți până în luna octombrie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 45 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Salonic?

Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Salonic?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Salonic este miercuri. Călătorii care aleg să plece din Salonic într-o zi de miercuri pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 46 €. Zborurile din România în Salonic într-o zi de duminică will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 151 €. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Salonic?

Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în Salonic este seara. Zborurile din România în Salonic în acest moment al zilei pot fi de numai 56 €. Zborurile către Salonic sunt mai scumpe dimineața, cu un preț mediu al biletului de 154 €. Plecările dimineața se suprapun celor mai aglomerate ore ale zilei, ceea ce explică prețurile ridicate.

Cât timp durează zborul către Salonic?

În medie, durează 1h 20m să zbori din România în Salonic dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă (cel mai popular aeroport din România) și aterizezi pe Salonic Makedonia (cel mai popular aeroport din Salonic). Dacă, în schimb, pleci de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și ajungi pe Salonic Makedonia, timpul de zbor este de aproximativ 3h 30m.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Salonic?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 42 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 82 €. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Salonic. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 67 € în ultimele 72 de ore.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Salonic

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Salonic, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Salonic

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Salonic

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Salonic (SKG)

De obicei, zborurile către Salonic din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Salonic Makedonia, cu un preț mediu de 53 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SALONIC DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 39% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Salonic costă în medie doar 33 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SALONIC DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 68% mai scumpÎn August, un zbor către Salonic din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 90 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE SALONIC DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiunie691% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Salonic din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în iunie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Salonic

Aeroportul Kavala Megas Alexandros sau Aeroportul Volos Nea Anchialos pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Salonic.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Salonic

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Salonic
Ryanair
20 iul.
OTP14:30Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG15:50Salonic Makedonia
21 iul.
SKG19:35Salonic Makedonia
1h 15m
OTP20:50Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
11 sept.
OTP14:10Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG15:30Salonic Makedonia
13 sept.
SKG12:05Salonic Makedonia
1h 15m
OTP13:20Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
21 iul.
OTP17:50Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG19:10Salonic Makedonia
29 iul.
SKG12:15Salonic Makedonia
1h 15m
OTP13:30Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
4 aug.
OTP17:50Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG19:10Salonic Makedonia
11 aug.
SKG19:35Salonic Makedonia
1h 15m
OTP20:50Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
21 iul.
OTP17:50Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG19:10Salonic Makedonia
26 iul.
SKG12:05Salonic Makedonia
1h 15m
OTP13:20Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
13 iul.
OTP14:30Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG15:50Salonic Makedonia
19 iul.
SKG12:05Salonic Makedonia
1h 15m
OTP13:20Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Salonic

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Salonic, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Ryanair
21 iul.
OTP17:50Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG19:10Salonic Makedonia
Ryanair
6 iul.
OTP14:30Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG15:50Salonic Makedonia
Ryanair
9 iun.
OTP17:50Bucureşti Henri Coandă
1h 20m
SKG19:10Salonic Makedonia

Alte clase de cabină pentru zborurile către Salonic

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Salonic

Care companie aeriană zboară către Salonic?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Salonic

În medie, 65 zboruri Aegean Airlines săptămânale se îndreaptă către Salonic. Cele mai multe pleacă din Atena Internaţional cu destinația Salonic, aceasta fiind cea mai populară rută Aegean Airlines în Salonic. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul Aegean Airlines de plecare; cel mai ieftin zbor către Salonic, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 83 €, cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. Aegean Airlines este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 8,4/10 din partea a 101 utilizatori.

Ofertele pentru zborurile Turkish Airlines în Salonic încep de la 141 €, acesta fiind cel mai bun preț găsit recent pe momondo (se referă la o călătorie dus-întors cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj). În timpul unei săptămâni obișnuite, prețurile zborurilor Turkish Airlines sunt mai ridicate, dar variază în funcție de aeroportul de plecare. Istanbul este cel mai popular aeroport de plecare pentru rutele Turkish Airlines cu destinația Salonic, ceea ce înseamnă că oferă și cele mai multe opțiuni. Compania Turkish Airlines este punctată cu nota 7,6/10 în 266 de evaluări.


Rute populare către Salonic

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Salonic, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Salonic
Cel mai rapid zbor1h 20m
Cel mai ieftin40 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Salonic
Cel mai rapid zbor3h 30m
Cel mai ieftin132 €

Începe să-ți planifici călătoria în Salonic


Zboruri către alte orașe din Grecia

Ți-ai pierdut interesul pentru Salonic? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Grecia

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Salonic. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Salonic, economisind timp și bani.

Toate căutările de zboruri în Salonic pe momondo pot fi filtrate pentru a ți se afișa doar cele cu politici flexibile de rezervare.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.