Mașini de închiriat Autounion Car Rental în Salonic

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autounion Car Rental în Salonic

Salonic, MC, Grecia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Salonic, MC, Grecia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Salonic în Autounion Car Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autounion Car Rental din Salonic, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autounion Car Rental în Salonic

Autounion Car Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Salonic se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Salonic. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Autounion Car Rental are 1 sucursală în Aeroportul Salonic Makedonia, care se află la Thessaloniki airport.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Salonic, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Autounion Car Rental. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 22 € pe zi și la unul minim de 22 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Autounion Car Rental, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Autounion Car Rental deține 6 sucursale de închirieri auto în Salonic. Cea aflată la adresa Thessaloniki airport este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 88% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Autounion Car Rental în Salonic, au ales această sucursală.