Mașini de închiriat National în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Paris

Paris, Franţa
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Paris

National și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Paris pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, National are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini în Paris de la National în luna iunie va costa, în medie, 58 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 45 € pe zi, cu agenția National, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în Paris pentru o săptămână, prețul mediu perceput de National este de 408 €.

National are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle. Vei găsi agenția National la adresa Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2.

National oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Paris. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare National, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la National în Paris, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 59 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 47 € pe zi.

National are în Paris 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Pais Gare De Lyon - Sncf Rrs. 42% dintre cei care au închiriat o mașină de la National în Paris în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.