Mașini de închiriat National în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Paris

Paris, Franţa
14 dec — 21 dec
Paris, Franţa
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

National

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Paris

Are National o sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle?

National are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle. Vei găsi agenția National la adresa Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2.

Oferă National anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Paris?

National oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Paris. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare National, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la National în Paris, în luna ianuarie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la National în Paris, în timpul lunii ianuarie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 59 € pe zi pentru Economy în ianuarie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 59 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are National în Paris?

Există 5 National sucursale de închiriere de mașini în Paris. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a National din Paris se află la Pais Gare De Lyon - Sncf Rrs. 62% dintre cei care au închiriat o mașină de la National în Paris în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Paris?

Prices for mașini in Paris are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Paris?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 397 de operatori pentru mașini în Paris..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Paris?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Paris. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Paris?

Pentru a închiria o mașină în Paris, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.