Mașini de închiriat Alamo în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Paris

Paris, Franţa
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Paris

Fiecare sucursală Alamo din Paris aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Alamo a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Alamo are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle, a cărei adresă este Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2.

Da, în Paris, Alamo oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Alamo dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Alamo aici, sub fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Paris, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Alamo. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 34 € pe zi și la unul minim de 29 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Alamo, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de Alamo în Paris este Economy, cu un preț mediu pe zi de 34 €. Acesta este cu 13% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de Alamo, ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 36% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Paris, cu Alamo, au ales Economy, de multe ori datorită costului redus.

Alamo are 3 sucursale în Paris. Paris Gare Montparnasse - Rrs este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 63% dintre cei care au rezervat o mașină în Paris de la Alamo, pe momondo, au mers la: Paris Gare Montparnasse - Rrs.