Mașini de închiriat Hertz în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Paris

Paris, Franţa
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Paris

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Paris în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle, care se află la Aeroport Charles De Gaulle.

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Paris. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz în Paris au preferat o/un Mini. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 44 €/zi și la unul minim de 37 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de Hertz în Paris este Mini, cu un preț mediu pe zi de 44 €. Acesta este cu 13% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de Hertz, ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 40% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Paris, cu Hertz, au ales Mini, de multe ori datorită costului redus.

Aeroport Charles De Gaulle este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 20 locations pe care le are în Paris. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 24% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Aeroport Charles De Gaulle.