Mașini de închiriat Hertz în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Paris

Paris, Franţa
14 dec — 21 dec
Paris, Franţa
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Hertz în Paris, Île-de-France

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

28 € - 78 €

Toate tipurile de mașini

28 € - 185 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Hertz în Paris, Île-de-France este ianuarie, când prețul mediu este de 28 € pe zi. Acesta este un preț cu 47% mai ieftin decât media anuală de 53 €, percepută de Hertz pentru o mașină Mică în Paris. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Paris în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

20 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,9

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Paris

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle?

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle, care se află la Aeroport Charles De Gaulle.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Paris?

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Paris. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Paris, în luna ianuarie?

În ianuarie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz în Paris au preferat o mașină Break. Dacă dorești să rezervi un vehicul Break în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 69 €/zi și la unul minim de 69 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Paris?

Aeroport Charles De Gaulle este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre 20 sucursale pe care le are în Paris. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 31% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Aeroport Charles De Gaulle.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Paris?

Prices for mașini in Paris are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Paris?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 397 de operatori pentru mașini în Paris..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Paris?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Paris. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Paris?

Pentru a închiria o mașină în Paris, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.