Mașini de închiriat Sunnycars în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Paris

Paris, Franţa
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
47 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Paris

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Paris se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Paris. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Sunnycars are 3 sucursale în Aeroportul Paris Charles de Gaulle, a căror adrese sunt Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle (Terminal 2), Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle (Terminal 1) și Charles De Gaulle Apt / Terminal 2F.

Sunnycars are în Paris 47 de sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 193 Rue de Bercy. 47% dintre cei care au închiriat o mașină de la Sunnycars în Paris în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Île-de-France, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alt oraș din Île-de-France