Mașini de închiriat Sunnycars în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Paris

Paris, Franţa
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

32 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Paris

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Paris Charles de Gaulle?

Da, Sunnycars are 3 sucursale în Aeroportul Paris Charles de Gaulle, a căror adrese sunt Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle (Terminal 2), Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle (Terminal 1) și Charles De Gaulle Apt / Terminal 2F.

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Paris?

Există 33 Sunnycars sucursale de închiriere de mașini în Paris. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Sunnycars din Paris se află la Gare Sncf Lev-1 18 Rue De Dunkerque. 13% dintre cei care au închiriat o mașină de la Sunnycars în Paris în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Paris?

Prices for mașini in Paris are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Paris?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 362 de operatori pentru mașini în Paris..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Paris?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Paris. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Paris?

Pentru a închiria o mașină în Paris, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Île-de-France, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alt oraș din Île-de-France

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.