Mașini de închiriat Enterprise în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Paris

Paris, Franţa
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Paris în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

7,1

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Paris

Enterprise și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Paris pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Enterprise are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Enterprise te poți aștepta la prețuri medii de 32 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Paris, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 25 € pe zi, oferite de Enterprise în această perioadă a anului, în orașul Paris. 226 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Enterprise în Paris, în luna iunie.

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise în Aeroportul Paris Charles de Gaulle (Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2).

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Paris. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Paris aici, în fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Paris, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Enterprise. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 28 € pe zi și la unul minim de 25 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Enterprise, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Pentru un preț mediu de 28 € pe zi, o mașină de tip Mini este cea mai ieftină opțiune oferită de agenția Enterprise în Paris. În ultimele 12 luni, 29% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină în Paris de la Enterprise, au optat pentru Mini, tocmai pentru a economisi bani. Ar mai trebui să știi că 28 € pe zi (pentru Mini) este cu 23% mai ieftin decât costul mediu al celei mai scumpe mașini oferite de Enterprise, ceea ce înseamnă că economisești oricum bani alegând cea mai ieftină opțiune.

Enterprise operează momentan în 11 sucursale în Paris. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 38 Avenue Des Ternes. În ultimele 12 luni, 37% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise în Paris, și-au închiriat mașina din această sucursală.