Mașini de închiriat keddy by Europcar în Paris

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Paris

Paris, Franţa
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Paris, Île-de-France

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

17 € - 40 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 40 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la keddy by Europcar în Paris, Île-de-France este septembrie, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 38% mai ieftin decât media anuală de 27 €, percepută de keddy by Europcar pentru o mașină Mică în Paris. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, februarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în februarie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Paris în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Paris, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
24 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Paris

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Paris se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Paris. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

33 € pe zi (sau 229 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la keddy by Europcar în Paris, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la keddy by Europcar, a fost de 26 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Da. keddy by Europcar are 3 sucursale în Aeroportul Paris Charles de Gaulle, care se află la Roissy Charles De Gaulle, Charles De Gaulle Apt Terminal 1 Niveau Arrivee Porte 26 și Charles De Gaulle Apt Terminal 2.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Paris, în luna iunie. Conform prețurilor agenției keddy by Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 31 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 28 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

keddy by Europcar are 24 de sucursale în Paris. Paris Gare De Lyon Railstation este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 17% dintre cei care au rezervat o mașină în Paris de la keddy by Europcar, pe momondo, au mers la: Paris Gare De Lyon Railstation.


Mașini de la keddy by Europcar în alte orașe din Franţa