Descoperă zboruri ieftine către Paris de la 26 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 30/9
Sâ 7/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Paris

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Paris, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

26 €

Cel mai bun preț dus-întors

34 €

Cel mai rapid zbor

2h 40m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Paris din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 26 € (Iaşi - Paris-Beauvais).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Paris din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 34 € (Bucureşti Henri Coandă - Paris-Beauvais).
Cel mai rapid zbor din România în Paris durează 2h 40m (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj to Paris-Beauvais).
Zborurile în Paris sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Ryanair și Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Paris

Vezi informații despre zborul către Paris pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris din România este martie. Zborurile, care costă în jur de 130 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți zbura în Paris în luna martie, atunci februarie este a doua cea mai bună opțiune. Prețurile zborurilor din România în Paris în timpul lunii februarie sunt în jur de 140 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Paris?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Paris, cu plecare din Cluj-Napoca, au găsit bilete de avion cu 87% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Paris. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri către Paris din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Paris?

În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România către Paris este duminică. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de duminică pentru numai 137 €. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Dacă programul tău de călătorie este flexibil, încearcă să eviți plecarea într-o zi de sâmbătă pentru că biletele tind să coste în jur de 198 €. Aceste prețuri se pot modifica, așa că asigură-te că îți setezi o Alertă de preț pentru zborurile în Paris.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Paris?

După-amiaza este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Paris din România. Căutând zboruri cu plecare după-amiaza, utilizatorii momondo au găsit prețuri de numai 132 €. Zborurile către Paris sunt mai scumpe la prânz, cu un preț mediu al biletului de 201 €. Plecările la prânz se suprapun celor mai aglomerate ore ale zilei, ceea ce explică prețurile ridicate.

Cât timp durează zborul către Paris?

Durata medie de zbor din România în Paris depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Bucureşti Henri Coandă pe Paris Charles de Gaulle durează, în medie 3h 10m, în vreme ce cel de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Paris Charles de Gaulle durează 4h 05m. Paris Charles de Gaulle este cel mai popular aeroport din Paris.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Paris?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Paris este cu 60 zile în avans, când prețurile costă în jur de 157 €. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Paris. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 139 € în ultimele 72 de ore.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Paris

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Paris, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Aeroportul Paris-Beauvais

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Paris

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Paris-Beauvais (BVA)

De obicei, zborurile către Paris din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Paris-Beauvais, cu un preț mediu de 88 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 51% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Paris costă în medie doar 67 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiulieCu 46% mai scumpÎn iulie, un zbor către Paris din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 197 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂoctombrie211% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Paris din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în octombrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Paris

Așa cum se întâmplă cu multe alte destinații din Europa, puteți găsi bilete ieftine către Paris în lunile de iarnă, mai ales în Ianuarie și Februarie, când temperaturile sunt mai scăzute decât în restul anului.

Orașul este în forma lui maximă în timpul primăverii, deci este posibil ca biletele pentru lunile Aprilie – Iunie să fie puțin mai scumpe.

În Iulie și August temperaturile sunt ridicate și uneori centrul Parisului poate fi înăbușitor. Vremea este frumoasă și toamna, iar temperaturile sunt plăcute chiar și în luna Octombrie.

În general, cea mai călduroasă lună a anului este Iulie, iar cel mai frig este în Februarie.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Paris?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Paris. Dacă plănuiești un zbor în Paris, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Paris-Orly (la 15 km de centrul orașului Paris), Aeroportul Paris Charles de Gaulle (la 23 km de centrul orașului Paris), Aeroportul Paris-Beauvais (la 68 km de centrul orașului Paris) sau Aeroportul Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (la 135 km de centrul orașului Paris).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Paris?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Paris este Aeroportul Paris-Beauvais (cu o medie a prețului de 124 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Există zboruri în Canal Saint-Martin?

Da, zborurile în Canal Saint-Martin sunt deservite de aeroportul Paris-Beauvais din Paris, care se află la distanță de 66,9 km.

Care este aeroportul cel mai apropiat de Port Maillot?

Aeroportul Paris-Beauvais este la 65,2 km față de Port Maillot, în Paris, și este cel mai apropiat aeroport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Paris?

Prețurile pentru zboruri în Paris au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Paris?

Numărul de operatori disponibili pentru zboruri în Paris este de 12 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Paris?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Paris.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Paris?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Paris pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Paris. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Paris

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Paris
Ryanair
21 nov.
OTP15:10Bucureşti Henri Coandă
3h 10m
BVA00:20Paris-Beauvais
24 nov.
BVA03:35Paris-Beauvais
3h 00m
OTP06:35Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
15 nov.
OTP15:20Bucureşti Henri Coandă
3h 10m
BVA00:30Paris-Beauvais
18 nov.
BVA04:25Paris-Beauvais
3h 00m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
13 nov.
OTP07:30Bucureşti Henri Coandă
3h 10m
BVA16:40Paris-Beauvais
18 nov.
BVA04:25Paris-Beauvais
3h 00m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
7 nov.
OTP15:10Bucureşti Henri Coandă
3h 10m
BVA00:20Paris-Beauvais
9 nov.
BVA04:20Paris-Beauvais
3h 00m
OTP07:20Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
17 nov.
CLJ07:20Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
BVA16:00Paris-Beauvais
19 nov.
BVA01:00Paris-Beauvais
2h 40m
CLJ03:40Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Ryanair
15 nov.
IAS05:20Iaşi
3h 05m
BVA14:25Paris-Beauvais
19 nov.
BVA02:00Paris-Beauvais
2h 55m
IAS04:55Iaşi

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Paris

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Paris, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air Malta
Ryanair
10 oct.
IAS16:15Iaşi
3h 05m
BVA01:20Paris-Beauvais
Wizz Air Malta
17 oct.
CLJ02:20Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 45m
BVA11:05Paris-Beauvais
Ryanair
12 oct.
IAS15:50Iaşi
3h 05m
BVA00:55Paris-Beauvais

Alte clase de cabină pentru zborurile către Paris

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Paris

Care companie aeriană zboară către Paris?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Paris

Ce companii aeriene zboară în Paris?

Zboruri LOT în Paris

Într-o săptămână obișnuită, există câteva 14 LOT zboruri în Paris. Cel mai popular punct de plecare este Varsovia F.Chopin, iar cel mai bun preț la un bilet cu LOT găsit pe momondo a fost 132 € (în ultimele 72 de ore, din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj în Paris). LOT are o notă de 7,6 din partea 347 evaluări pe momondo.

Zboruri Austrian Airlines în Paris

Ofertele pentru zborurile Austrian Airlines în Paris încep de la 139 €, acesta fiind cel mai bun preț găsit recent pe momondo (se referă la o călătorie dus-întors cu plecare din Iaşi). În timpul unei săptămâni obișnuite, prețurile zborurilor Austrian Airlines sunt mai ridicate, dar variază în funcție de aeroportul de plecare. Viena Vienna Intl este cel mai popular aeroport de plecare pentru rutele Austrian Airlines cu destinația Paris, ceea ce înseamnă că oferă și cele mai multe opțiuni. Compania Austrian Airlines este punctată cu nota 7,3/10 în 203 evaluări.


Aeroporturi în apropiere de Paris

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Paris, împreună cu distanța față de centrul orașului

Rute populare către Paris

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Paris, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Paris
Cel mai rapid zbor3h 00m
Cel mai ieftin31 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Paris
Cel mai rapid zbor2h 35m
Cel mai ieftin31 €
Zboruri din Iași către Paris
Cel mai rapid zbor3h 05m
Cel mai ieftin35 €
Zboruri din Timișoara către Paris
Cel mai rapid zbor4h 10m
Cel mai ieftin148 €

Cum să călătorești în Paris

În Paris poți ateriza pe unul dintre cele 3 aeroporturi: Charles de Gaulle, Orly sau Beauvais-Tillé. Fiecare are servicii de shuttle bus, dar poți folosi și rețeaua RER, pentru a te obișnui să te deplasezi rapid dintr-o parte în alta a Parisului, când îți vei dori să vezi și Montparnasse dar și Parc de Belleville.

Dacă zborul tău este pe timpul nopții, poți ajunge în centrul orașului folosind autobuzele de noapte notate cu „N” înaintea numărului de linie.


Începe să-ți planifici călătoria în Paris


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Paris

Parisul este împărțit în 20 de arondismente, fiecare dintre ele având locuri interesante pentru turiști, în funcție de timpul și bugetul disponibil. Îți propunem să începi vizita din centrul orașului, unde găsești cele mai renumite obiective turistice: Musée du Louvre, Jardin des Tuileries, Place Vendôme, Les Halles, Palais Royal, Comédie-Française, Arc de Triomphe du Carrousel. Dacă ești pe fugă, lasă-ți bagajul undeva în apropiere, ca să ai mai mult timp.

Apoi, dacă ai suficient timp la dispoziție, poți urmări spirala arondismentelor, ca să nu ratezi nimic.

Dacă timpul nu îți e prietenul cel mai bun, poți continua „voyage”-ul admirând Théâtre des Bouffes Parisiens, Notre-Dame de Paris, Hôtel de Ville (Primăria Paris), evident Turnul Eiffel și Parc du Champ de Mars, Les Invalides, Musée d’Orsay, iar lista poate fi continuată pentru mult timp.
Concluzie: Plimbă-te cât de mult poți și încearcă să „furi” toată energia acestui loc.

Ajuns în Paris, cu un vocabular modest de cuvinte franțuzești, ești imediat pus în dificultate. Parizienii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor directă și limbajul colorat. Totuși, cumva te obișnuiești. Londra are o atmosferă plăcută, Berlin este super elegant, însă Parisul este cel mai frumos: bulevarde mari, poduri superbe și apusuri portacolii, aproape psihedelice.

Parisul este un oraș generos, oferind locuitor săi un flux constant de cultură și evenimente. Parisul nu va intra niciodată în rutină. Francezii cultivă în mod conștient nebunia și megalomania ce există în fiecare dintre noi și rezultatul este că inventează întotdeauna lucruri incredibile.

Turnul Eiffel trebuia să existe doar 20 de ani. El a fost construit în doi ani pentru Expoziția Universală din 1889, urmând să fie demolat.

Parisul nu este un loc pentru moderație și negare de sine. Începe prin a te răsfăța cu un croissant proaspăt copt și cu o cană de ciocolată caldă și cremoasă. Apoi, stând la terasa cafenelei, privește de după ochelarii de soare cum trece lumea pe lângă tine. Într-un oraș unde noțiunea de șic este constant redefinită, sigur vei vedea oameni purtând haine hip hop de marcă și haine vintage în culori contrastante, reinterpretând cu grație moda de lux din înalta societate.

În Paris există câte un cartier pe gustul fiecăruia, numai să ai bani de cheltuială: casele de modă de pe strada Faubourg Saint-Honoré, marile magazine de pe bulevardul Haussmann și buticurile rafinate din cartierul Marais. Fă la fel ca un localnic: mergi la magazine, degustă “foie gras” din Piața Bastilei, sau fă-te peirdut în cele șapte hectare cu piețe de vechituri și comori vintage, Marché aux Puces de St-Ouen. Aici, obiceiul este să negociezi prețul, așa că, dacă nu vorbești prea bine franceza, ia cu tine un ghid de conversație și completează discuția cu gesturi.

Noaptea, orașul pulsează de muzică live, adesea acunsă în crame și baruri neautorizate care vând alcool. Scena muzicii de jazz este intensă și dinamică, dar trebuie de asemenea să-ți faci timp să experimentezi noile ritmuri din barurile și cluburile din capitală. Sunt iar la modă cabaretul și circul (majoritatea companiilor populare flirtând la greu cu esteți extravaganți), ritmuri africane tradiționale și un amestec îndrăzneț din cele două tendințe.

Un oraș plin de viață, Parisul este pe măsura renumelui său. Vizita nu este completă fără a-ți prezenta omagiile lui Jim Morrison, Edith Piaf, Oscar Wilde în frumosul cimitir Père Lachaise. Și, cum poți onora memoria lor mai bine, decât să te întorci pe bulevardele întunecoase la petrecerea deja în toi, ascunsă după fațade elegante?


Zboruri către alte orașe din Franţa

Ți-ai pierdut interesul pentru Paris? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Franţa

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Paris?

Găsirea zborurilor în Paris este o treabă simplă și ușoară cu momondo. Căutăm și afișăm numeroase opțiuni de zboruri din partea a diferite companii și agenții. Tu poți folosi apoi filtrele noastre pentru a-ți reduce numărul rezultatelor, găsind zborul cel mai convenabil pentru tine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Paris cu rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri în Paris pe momondo pot fi filtrate pentru a ți se afișa doar cele cu politici flexibile de rezervare.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Paris?

momondo te ajută să găsești cel mai bun zbor în Paris oferindu-ți filtre prin care să îți limitezi alegerile la acele zboruri care corespund criteriilor tale. Poți alege zboruri în funcție de mai mulți factori, cum ar fi prețul, orele de decolare și aterizare, aeroportul sau compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Paris chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Cu momondo, alertele de preț pentru zborurile în Paris sunt rapid și simplu de setat. Realizează căutarea care te interesează și selectează funcționalitatea alertei; atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.