Găsește bilete de avion ieftine spre Paris

Dus-întors
Economic
Nantes (NTE)
Paris (PAR)
vin. 9/4
vin. 16/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Paris

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Paris, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Paris Aeroportul Paris-Beauvais

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Paris

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Paris Aeroportul Paris-Beauvais (BVA)

De obicei, zborurile către Paris din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Paris Aeroportul Paris-Beauvais, cu un preț mediu de 505 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂMartieCu 26% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Paris costă în medie doar 455 lei în Martie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugustCu 20% mai scumpÎn August, un zbor către Paris din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 732 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂMartie488% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Paris din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în Martie mai des decât în orice altă lună

Când este perioada ideală pentru a zbura către Paris?

Așa cum se întâmplă cu multe alte destinații din Europa, puteți găsi bilete ieftine către Paris în lunile de iarnă, mai ales în Ianuarie și Februarie, când temperaturile sunt mai scăzute decât în restul anului.

Orașul este în forma lui maximă în timpul primăverii, deci este posibil ca biletele pentru lunile Aprilie – Iunie să fie puțin mai scumpe.

În Iulie și August temperaturile sunt ridicate și uneori centrul Parisului poate fi înăbușitor. Vremea este frumoasă și toamna, iar temperaturile sunt plăcute chiar și în luna Octombrie.

În general, cea mai călduroasă lună a anului este Iulie, iar cel mai frig este în Februarie.

Care este cel mai ieftin zbor către Paris?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Paris, cu plecare din Debrețin, au găsit bilete de avion cu 73% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Paris. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris?

Luna Martie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Paris din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 459 lei. Dacă nu poți zbura în Paris în luna Martie, atunci Februarie este a doua cea mai bună opțiune. Prețurile zborurilor din România în Paris în timpul lunii Februarie sunt în jur de 488 lei.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Paris?

Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Paris cu 56 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Paris la 640 lei. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 124 lei.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Paris?

Conform datelor noastre, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Paris din România. Cele mai ieftine bilete de avion pentru o plecare într-o zi de duminică au costat, de curând, 585 lei. Ia în calcul faptul că prețurile pot varia întotdeauna în funcție de rută, iar zborurile domestice au prețuri diferite față de cele internaționale. Zborurile din România în Paris într-o zi de joi will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 685 lei. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Paris?

Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Paris este dimineața, atunci când poți cumpăra bilete de avion pentru numai 568 lei. Seara există cea mai mare cerere de zboruri către Paris, așa că prețurile costă în jur de 780 lei pe bilet.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Paris?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Paris. Dacă plănuiești un zbor în Paris, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (la 23 km de centrul orașului Paris), Paris Aeroportul Paris-Beauvais (la 68 km de centrul orașului Paris) sau Aeroportul Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (la 135 km de centrul orașului Paris).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Paris?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Paris este Aeroportul Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (cu o medie a prețului de 353 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Paris

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Paris
Blue Air
5 iul.
03:00Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
05:40Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
24 sept.
05:30Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 35m
08:05Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Wizz Air
3 iun.
08:45Iași
3h 05m
11:50Paris Aeroportul Paris-Beauvais
10 iun.
11:20Paris Aeroportul Paris-Beauvais
2h 50m
14:10Iași
Wizz Air
1 iun.
08:40Iași
3h 05m
11:45Paris Aeroportul Paris-Beauvais
8 iun.
11:15Paris Aeroportul Paris-Beauvais
2h 50m
14:05Iași
Wizz Air
4 iun.
02:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 05m
05:10Paris Aeroportul Paris-Beauvais
7 iun.
04:55Paris Aeroportul Paris-Beauvais
2h 55m
07:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
22 iul.
14:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
18:00Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
23 iul.
17:50Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
20:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
25 iun.
14:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
18:00Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
28 iun.
06:05Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Paris

Dacă te interesează zborurile doar dus către Paris, vezi mai jos câteva dintre ofertele noastre oferite de Wizz Air și Blue Air
Blue Air
21 mai
03:00Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
05:40Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
Wizz Air
18 apr.
12:10Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
14:50Paris Aeroportul Paris-Beauvais
Blue Air
4 iun.
03:00Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
05:40Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle

Cu ce companii aeriene poți zbura către Paris?

TAROM, Air France, Blue Air, Wizz Air, Ryanair

Vei găsi zboruri spre Paris de pe majoritatea aeroporturilor din România. TAROM și Air France aterizează pe aeroportul Charles de Gaulle (CDG) pe când companiile low-cost precum Blue Air sau Wizz Air aterizează pe aeroportul Beauvais (BVA).

Dacă TAROM și Air France zboară spre Paris din București, pe când dacă vrei zbori direct spre Paris din provincie, va trebui să alegi un zbor low-cost.
Există zboruri directe Cluj – Paris, Iași – Paris, Craiova – Paris, dar nu neglija nici zborurile cu escală prin București oferite de TAROM.

Companiile Low-Cost sunt mai ieftine, dar nu uita că prețurile afișate nu includ bagaj de cală, mâncăruri sau băuturi. Verifică dacă nu cumva prețul total va fi mai mare decât cel al unei companii de linie.


Zboruri către Paris

Cele mai căutate zboruri către Paris împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucureşti către Paris
Cel mai rapid zbor
3h 10m
Ieftin
125 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Paris
Cel mai rapid zbor
2h 40m
Ieftin
340 lei
Zboruri din Iași către Paris
Cel mai rapid zbor
4h 30m
Ieftin
385 lei
Zboruri din Timișoara către Paris
Cel mai rapid zbor
12h 55m
Ieftin
716 lei
Vezi mai multe

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

În Paris poți ateriza pe unul dintre cele 3 aeroporturi: Charles de Gaulle, Orly sau Beauvais-Tillé. Fiecare are servicii de shuttle bus, dar poți folosi și rețeaua RER, pentru a te obișnui să te deplasezi rapid dintr-o parte în alta a Parisului, când îți vei dori să vezi și Montparnasse dar și Parc de Belleville.

Dacă zborul tău este pe timpul nopții, poți ajunge în centrul orașului folosind autobuzele de noapte notate cu „N înaintea numărului de linie.


Despre Paris, Franța

Paris ți se strecoară în suflet, consumând fiecare fibră din ființa ta, precum o iubire pasională și irațională.

Parisul este împărțit în 20 de arondismente, fiecare dintre ele având locuri interesante pentru turiști, în funcție de timpul și bugetul disponibil. Îți propunem să începi vizita din centrul orașului, unde găsești cele mai renumite obiective turistice: Musée du Louvre, Jardin des Tuileries, Place Vendôme, Les Halles, Palais Royal, Comédie-Française, Arc de Triomphe du Carrousel. Dacă ești pe fugă, lasă-ți bagajul undeva în apropiere, ca să ai mai mult timp.

Apoi, dacă ai suficient timp la dispoziție, poți urmări spirala arondismentelor, ca să nu ratezi nimic.

Dacă timpul nu îți e prietenul cel mai bun, poți continua „voyage-ul admirând Théâtre des Bouffes Parisiens, Notre-Dame de Paris, Hôtel de Ville (Primăria Paris), evident Turnul Eiffel și Parc du Champ de Mars, Les Invalides, Musée d’Orsay, iar lista poate fi continuată pentru mult timp.
Concluzie: Plimbă-te cât de mult poți și încearcă să „furi toată energia acestui loc.

Ajuns în Paris, cu un vocabular modest de cuvinte franțuzești, ești imediat pus în dificultate. Parizienii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor directă și limbajul colorat. Totuși, cumva te obișnuiești. Londra are o atmosferă plăcută, Berlin este super elegant, însă Parisul este cel mai frumos: bulevarde mari, poduri superbe și apusuri portacolii, aproape psihedelice.

Parisul este un oraș generos, oferind locuitor săi un flux constant de cultură și evenimente. Parisul nu va intra niciodată în rutină. Francezii cultivă în mod conștient nebunia și megalomania ce există în fiecare dintre noi și rezultatul este că inventează întotdeauna lucruri incredibile.

Turnul Eiffel trebuia să existe doar 20 de ani. El a fost construit în doi ani pentru Expoziția Universală din 1889, urmând să fie demolat.

Parisul nu este un loc pentru moderație și negare de sine. Începe prin a te răsfăța cu un croissant proaspăt copt și cu o cană de ciocolată caldă și cremoasă. Apoi, stând la terasa cafenelei, privește de după ochelarii de soare cum trece lumea pe lângă tine. Într-un oraș unde noțiunea de șic este constant redefinită, sigur vei vedea oameni purtând haine hip hop de marcă și haine vintage în culori contrastante, reinterpretând cu grație moda de lux din înalta societate.

În Paris există câte un cartier pe gustul fiecăruia, numai să ai bani de cheltuială: casele de modă de pe strada Faubourg Saint-Honoré, marile magazine de pe bulevardul Haussmann și buticurile rafinate din cartierul Marais. Fă la fel ca un localnic: mergi la magazine, degustă “foie gras din Piața Bastilei, sau fă-te peirdut în cele șapte hectare cu piețe de vechituri și comori vintage, Marché aux Puces de St-Ouen. Aici, obiceiul este să negociezi prețul, așa că, dacă nu vorbești prea bine franceza, ia cu tine un ghid de conversație și completează discuția cu gesturi.

Noaptea, orașul pulsează de muzică live, adesea acunsă în crame și baruri neautorizate care vând alcool. Scena muzicii de jazz este intensă și dinamică, dar trebuie de asemenea să-ți faci timp să experimentezi noile ritmuri din barurile și cluburile din capitală. Sunt iar la modă cabaretul și circul (majoritatea companiilor populare flirtând la greu cu esteți extravaganți), ritmuri africane tradiționale și un amestec îndrăzneț din cele două tendințe.

Un oraș plin de viață, Parisul este pe măsura renumelui său. Vizita nu este completă fără a-ți prezenta omagiile lui Jim Morrison, Edith Piaf, Oscar Wilde în frumosul cimitir Père Lachaise. Și, cum poți onora memoria lor mai bine, decât să te întorci pe bulevardele întunecoase la petrecerea deja în toi, ascunsă după fațade elegante?


 • Dus-întors
 • Doar dus
 • Multi-City
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
 • Multiple
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi