Găsește bilete de avion ieftine spre Paris

Dus-întors
Economic
Wichita (ICT)
Paris (ORY)
vin. 18/6
vin. 25/6
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Paris

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Paris, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Paris Aeroportul Paris-Beauvais

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Paris

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Paris Aeroportul Paris-Beauvais (BVA)

De obicei, zborurile către Paris din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Paris Aeroportul Paris-Beauvais, cu un preț mediu de 497 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmartieCu 26% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Paris costă în medie doar 447 lei în martie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugustCu 20% mai scumpÎn August, un zbor către Paris din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 720 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PARIS DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmartie488% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Paris din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în martie mai des decât în orice altă lună

Când este perioada ideală pentru a zbura către Paris?

Așa cum se întâmplă cu multe alte destinații din Europa, puteți găsi bilete ieftine către Paris în lunile de iarnă, mai ales în Ianuarie și Februarie, când temperaturile sunt mai scăzute decât în restul anului.

Orașul este în forma lui maximă în timpul primăverii, deci este posibil ca biletele pentru lunile Aprilie – Iunie să fie puțin mai scumpe.

În Iulie și August temperaturile sunt ridicate și uneori centrul Parisului poate fi înăbușitor. Vremea este frumoasă și toamna, iar temperaturile sunt plăcute chiar și în luna Octombrie.

În general, cea mai călduroasă lună a anului este Iulie, iar cel mai frig este în Februarie.

Care este cel mai ieftin zbor către Paris?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Paris, cu plecare din Debrețin, au găsit bilete de avion cu 73% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Paris. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris din România este martie. Zborurile, care costă în jur de 451 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți zbura în Paris în luna martie, atunci februarie este a doua cea mai bună opțiune. Prețurile zborurilor din România în Paris în timpul lunii februarie sunt în jur de 480 lei.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Paris?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Paris este cu 56 zile în avans, când prețurile costă în jur de 629 lei. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Paris. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 220 lei în ultimele 72 de ore.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Paris?

În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Paris este duminică. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de duminică pentru numai 575 lei. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Dacă programul tău de călătorie este flexibil, încearcă să eviți plecarea într-o zi de joi pentru că biletele tind să coste în jur de 674 lei. Aceste prețuri se pot modifica, așa că asigură-te că îți setezi o Alertă de preț pentru zborurile în Paris.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Paris?

Dimineața este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Paris din România. Căutând zboruri cu plecare dimineața, utilizatorii momondo au găsit prețuri de numai 559 lei. Zborurile către Paris sunt mai scumpe seara, cu un preț mediu al biletului de 767 lei. Plecările seara se suprapun celor mai aglomerate ore ale zilei, ceea ce explică prețurile ridicate.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Paris?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Paris. Dacă plănuiești un zbor în Paris, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Paris Aeroportul Paris-Orly (la 15 km de centrul orașului Paris), Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (la 23 km de centrul orașului Paris), Paris Aeroportul Paris-Beauvais (la 68 km de centrul orașului Paris) sau Aeroportul Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (la 135 km de centrul orașului Paris).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Paris?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Paris este Aeroportul Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry (cu o medie a prețului de 347 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Paris

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Paris
Wizz Air
15 iul.
OTP02:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 05m
BVA05:10Paris Aeroportul Paris-Beauvais
13 sept.
BVA04:55Paris Aeroportul Paris-Beauvais
2h 55m
OTP07:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
4 nov.
OTP14:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
CDG18:00Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
6 nov.
CDG06:05Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
12 nov.
OTP13:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
CDG17:00Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
15 nov.
CDG05:05Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
OTP08:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
1 nov.
OTP03:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
CDG06:15Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
3 nov.
CDG06:05Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
12 nov.
OTP13:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
CDG17:00Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
15 nov.
CDG05:05Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
OTP08:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
20 oct.
OTP03:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 10m
CDG06:15Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2 nov.
CDG06:05Paris Aeroportul Internațional Charles de Gaulle
2h 55m
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Paris

Dacă te interesează zborurile doar dus către Paris, vezi mai jos câteva dintre ofertele noastre oferită de Wizz Air
Wizz Air
22 iul.
CLJ02:10Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
BVA04:50Paris Aeroportul Paris-Beauvais
Wizz Air
30 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
BVA04:50Paris Aeroportul Paris-Beauvais
Wizz Air
30 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
2h 40m
BVA04:50Paris Aeroportul Paris-Beauvais

Cu ce companii aeriene poți zbura către Paris?

TAROM, Air France, Blue Air, Wizz Air, Ryanair

Vei găsi zboruri spre Paris de pe majoritatea aeroporturilor din România. TAROM și Air France aterizează pe aeroportul Charles de Gaulle (CDG) pe când companiile low-cost precum Blue Air sau Wizz Air aterizează pe aeroportul Beauvais (BVA).

Dacă TAROM și Air France zboară spre Paris din București, pe când dacă vrei zbori direct spre Paris din provincie, va trebui să alegi un zbor low-cost.
Există zboruri directe Cluj – Paris, Iași – Paris, Craiova – Paris, dar nu neglija nici zborurile cu escală prin București oferite de TAROM.

Companiile Low-Cost sunt mai ieftine, dar nu uita că prețurile afișate nu includ bagaj de cală, mâncăruri sau băuturi. Verifică dacă nu cumva prețul total va fi mai mare decât cel al unei companii de linie.


Zboruri către Paris

Cele mai căutate zboruri către Paris împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucureşti către Paris
Cel mai rapid zbor
3h 10m
Ieftin
220 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Paris
Cel mai rapid zbor
2h 40m
Ieftin
415 lei
Zboruri din Iași către Paris
Cel mai rapid zbor
4h 30m
Ieftin
692 lei
Zboruri din Timișoara către Paris
Cel mai rapid zbor
7h 15m
Ieftin
737 lei
Vezi mai multe

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

În Paris poți ateriza pe unul dintre cele 3 aeroporturi: Charles de Gaulle, Orly sau Beauvais-Tillé. Fiecare are servicii de shuttle bus, dar poți folosi și rețeaua RER, pentru a te obișnui să te deplasezi rapid dintr-o parte în alta a Parisului, când îți vei dori să vezi și Montparnasse dar și Parc de Belleville.

Dacă zborul tău este pe timpul nopții, poți ajunge în centrul orașului folosind autobuzele de noapte notate cu „N înaintea numărului de linie.


Despre Paris, Franța

Paris ți se strecoară în suflet, consumând fiecare fibră din ființa ta, precum o iubire pasională și irațională.

Parisul este împărțit în 20 de arondismente, fiecare dintre ele având locuri interesante pentru turiști, în funcție de timpul și bugetul disponibil. Îți propunem să începi vizita din centrul orașului, unde găsești cele mai renumite obiective turistice: Musée du Louvre, Jardin des Tuileries, Place Vendôme, Les Halles, Palais Royal, Comédie-Française, Arc de Triomphe du Carrousel. Dacă ești pe fugă, lasă-ți bagajul undeva în apropiere, ca să ai mai mult timp.

Apoi, dacă ai suficient timp la dispoziție, poți urmări spirala arondismentelor, ca să nu ratezi nimic.

Dacă timpul nu îți e prietenul cel mai bun, poți continua „voyage-ul admirând Théâtre des Bouffes Parisiens, Notre-Dame de Paris, Hôtel de Ville (Primăria Paris), evident Turnul Eiffel și Parc du Champ de Mars, Les Invalides, Musée d’Orsay, iar lista poate fi continuată pentru mult timp.
Concluzie: Plimbă-te cât de mult poți și încearcă să „furi toată energia acestui loc.

Ajuns în Paris, cu un vocabular modest de cuvinte franțuzești, ești imediat pus în dificultate. Parizienii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor directă și limbajul colorat. Totuși, cumva te obișnuiești. Londra are o atmosferă plăcută, Berlin este super elegant, însă Parisul este cel mai frumos: bulevarde mari, poduri superbe și apusuri portacolii, aproape psihedelice.

Parisul este un oraș generos, oferind locuitor săi un flux constant de cultură și evenimente. Parisul nu va intra niciodată în rutină. Francezii cultivă în mod conștient nebunia și megalomania ce există în fiecare dintre noi și rezultatul este că inventează întotdeauna lucruri incredibile.

Turnul Eiffel trebuia să existe doar 20 de ani. El a fost construit în doi ani pentru Expoziția Universală din 1889, urmând să fie demolat.

Parisul nu este un loc pentru moderație și negare de sine. Începe prin a te răsfăța cu un croissant proaspăt copt și cu o cană de ciocolată caldă și cremoasă. Apoi, stând la terasa cafenelei, privește de după ochelarii de soare cum trece lumea pe lângă tine. Într-un oraș unde noțiunea de șic este constant redefinită, sigur vei vedea oameni purtând haine hip hop de marcă și haine vintage în culori contrastante, reinterpretând cu grație moda de lux din înalta societate.

În Paris există câte un cartier pe gustul fiecăruia, numai să ai bani de cheltuială: casele de modă de pe strada Faubourg Saint-Honoré, marile magazine de pe bulevardul Haussmann și buticurile rafinate din cartierul Marais. Fă la fel ca un localnic: mergi la magazine, degustă “foie gras din Piața Bastilei, sau fă-te peirdut în cele șapte hectare cu piețe de vechituri și comori vintage, Marché aux Puces de St-Ouen. Aici, obiceiul este să negociezi prețul, așa că, dacă nu vorbești prea bine franceza, ia cu tine un ghid de conversație și completează discuția cu gesturi.

Noaptea, orașul pulsează de muzică live, adesea acunsă în crame și baruri neautorizate care vând alcool. Scena muzicii de jazz este intensă și dinamică, dar trebuie de asemenea să-ți faci timp să experimentezi noile ritmuri din barurile și cluburile din capitală. Sunt iar la modă cabaretul și circul (majoritatea companiilor populare flirtând la greu cu esteți extravaganți), ritmuri africane tradiționale și un amestec îndrăzneț din cele două tendințe.

Un oraș plin de viață, Parisul este pe măsura renumelui său. Vizita nu este completă fără a-ți prezenta omagiile lui Jim Morrison, Edith Piaf, Oscar Wilde în frumosul cimitir Père Lachaise. Și, cum poți onora memoria lor mai bine, decât să te întorci pe bulevardele întunecoase la petrecerea deja în toi, ascunsă după fațade elegante?


 • Dus-întors
 • Doar dus
 • Multi-City
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
 • Multiple
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi