Mașini de închiriat Rent@Car în Marsilia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Rent@Car în Marsilia

Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Marsilia în Rent@Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Rent@Car din Marsilia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Rent@Car în Marsilia

Rent@Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Marsilia se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Marsilia. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Rent@Car are 1 sucursală în Aeroportul Marsilia Provence. Vei găsi agenția Rent@Car la adresa Marseille Airport Provence MRS.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Marsilia, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Rent@Car. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 52 € pe zi și la unul minim de 52 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Rent@Car, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Rent@Car operează momentan în 12 sucursale în Marsilia. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Gare de Marseille-Saint-Charles. În ultimele 12 luni, 26% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Rent@Car în Marsilia, și-au închiriat mașina din această sucursală.