Mașini de închiriat Hertz în Marsilia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Marsilia

Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Marsilia în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Marsilia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Marsilia

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Marsilia pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Marsilia Provence (Aeroport Marseille).

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Marsilia, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Hertz în Marsilia, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 88 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 81 € pe zi.

Hertz are 4 sucursale în Marsilia. Aeroport Marseille este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 69% dintre cei care au rezervat o mașină în Marsilia de la Hertz, pe momondo, au mers la: Aeroport Marseille.


Mașini de închiriat în Provența-Alpi-Coasta de Azur, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alt oraș din Provența-Alpi-Coasta de Azur