Mașini de închiriat Sunnycars în Marsilia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Marsilia

Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Marsilia în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Marsilia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Marsilia

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Marsilia se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Marsilia. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sunnycars are 1 sucursală în Aeroportul Marsilia Provence. Vei găsi agenția Sunnycars la adresa Aéroport de Marseille-Provence.

Sunnycars operează momentan în 10 sucursale în Marsilia. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 31 Bd Voltaire Hall B. În ultimele 12 luni, 80% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sunnycars în Marsilia, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Provența-Alpi-Coasta de Azur, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Provența-Alpi-Coasta de Azur, precum Nisa, Aix-en-Provence și Cannes