Mașini de închiriat Europcar în Marsilia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Marsilia

Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Marsilia, Bouches-du-Rhône, Franţa
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Marsilia în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Marsilia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

7,6

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

7,6

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Marsilia

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Marsilia pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Marsilia Provence. Vei găsi agenția Europcar la adresa Aeroport De Marseille Provence.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Marsilia. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Marsilia. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Europcar în Marsilia, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 59 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 56 € pe zi.

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Europcar, în Marsilia. Închirierea costă, în medie, 59 €/zi (cu 4% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Marsilia.

Europcar deține 6 sucursale de închirieri auto în Marsilia. Cea aflată la adresa 121 Avenue Du Prado este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 68% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Europcar în Marsilia, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în Provența-Alpi-Coasta de Azur, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alt oraș din Provența-Alpi-Coasta de Azur

Mașini de la Europcar în alte orașe din Franţa