Descoperă zboruri ieftine către Marsilia de la 42 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Marsilia

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Marsilia, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

42 €

Cel mai bun preț dus-întors

38 €

Cel mai rapid zbor

2h 55m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Marsilia din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 42 € (Bucureşti Henri Coandă - Marsilia Provence).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Marsilia din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 38 € (Bucureşti Henri Coandă - Marsilia Provence).
Cel mai rapid zbor din România în Marsilia durează 2h 55m (Bucureşti Henri Coandă to Marsilia Provence).
Zborurile în Marsilia sunt operate de o companie aeriană, printre care Ryanair.

Informații despre tendințe și zboruri către Marsilia

Vezi informații despre zborul către Marsilia pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Marsilia?

Luna ianuarie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Marsilia din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 47 €. Dacă nu poți călători în timpul lunii ianuarie, atunci rezervă zboruri în Marsilia din România pentru luna mai. Zborurile către Marsilia în mai, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din ianuarie, au totuși un preț mediu de 53 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Marsilia?

Cel mai bun preț găsit pe momondo către Marsilia a fost de 30 €/persoană, cu plecare din Bucureşti; acesta este cu 82% mai ieftin decât media zborurilor către Marsilia. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Marsilia, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Marsilia?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Marsilia este marți, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 61 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Dacă programul tău de călătorie este flexibil, încearcă să eviți plecarea într-o zi de duminică pentru că biletele tind să coste în jur de 301 €. Aceste prețuri se pot modifica, așa că asigură-te că îți setezi o Alertă de preț pentru zborurile în Marsilia.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Marsilia?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 72 €, seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Marsilia. Zborul în Marsilia seara este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Încearcă să nu rezervi zborurile la prânz pentru că au un preț de aproximativ 136 €. Bineînțeles, acest preț poate varia în funcție de perioada anului și de aeroportul de destinație.

Cât timp durează zborul către Marsilia?

Zborul din România în Marsilia depinde de aeroporturile de plecare și de sosire și de posibile escale. Dacă zbori din Bucureşti Henri Coandă (un aeroport popular din România) pe Marsilia Provence (cel mai popular aeroport din Marsilia), timpul de zbor mediu este de 2h 55m. Dacă zbori din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj (un alt aeroport popular din România) pe Marsilia Provence, acest timp va fi de .

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Marsilia?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Marsilia este cu 57 zile în avans, când prețurile costă în jur de 101 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 69 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Marsilia

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Marsilia, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Marsilia

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Marsilia

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Marsilia (MRS)

De obicei, zborurile către Marsilia din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Marsilia Provence, cu un preț mediu de 75 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MARSILIA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂmartieCu 49% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Marsilia costă în medie doar 38 € în martie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MARSILIA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiulieCu 107% mai scumpÎn iulie, un zbor către Marsilia din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 156 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MARSILIA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂseptembrie286% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Marsilia din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în septembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Marsilia

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Marsilia?

Cei care zboară spre Marsilia ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Toulon Hyeres (la 66 km de centrul orașului Marsilia), Aeroportul Avignon-Caum (la 77 km de centrul orașului Marsilia), Aeroportul Nîmes Garons (la 93 km de centrul orașului Marsilia), Aeroportul Montpellier Méditerranée (la 118 km de centrul orașului Marsilia) sau Aeroportul Nisa Côte d'Azur (la 153 km de centrul orașului Marsilia) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Marsilia?

Aeroportul Nisa Côte d'Azur are un preț mediu de 170 € de persoană și este, în general, cel mai ieftin aeroport pentru cei ce vizitează Marsilia. Acest preț mediu variază, bineînțeles, în funcție de orașul de plecare. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Marsilia Provence?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Marsilia Provence sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Marsilia Provence?

3 operatori pentru zboruri în Aeroportul Marsilia Provence există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Marsilia Provence?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții, inclusiv reguli privind durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul în Aeroportul Marsilia Provence.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Marsilia Provence?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Marsilia Provence pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Marsilia Provence. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Marsilia

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Marsilia
Ryanair
19 oct.
OTP05:45Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS14:40Marsilia Provence
11 nov.
MRS10:35Marsilia Provence
2h 35m
OTP13:10Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
4 oct.
OTP17:40Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS02:35Marsilia Provence
7 oct.
MRS05:45Marsilia Provence
2h 35m
OTP08:20Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
12 oct.
OTP05:45Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS14:40Marsilia Provence
14 oct.
MRS05:45Marsilia Provence
2h 35m
OTP08:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
4 oct.
OTP17:40Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS02:35Marsilia Provence
6 oct.
MRS19:20Marsilia Provence
24h 50m
1 escală
OTP20:10Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
16 oct.
OTP05:25Bucureşti Henri Coandă
8h 55m
1 escală
MRS20:20Marsilia Provence
19 oct.
MRS19:35Marsilia Provence
8h 25m
1 escală
OTP04:00Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
5 oct.
OTP05:45Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS14:40Marsilia Provence
7 oct.
MRS05:45Marsilia Provence
2h 35m
OTP08:20Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Marsilia

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Marsilia, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Ryanair
18 oct.
OTP06:25Bucureşti Henri Coandă
25h 35m
2 escale
MRS14:00Marsilia Provence
Ryanair
1 ian.
OTP06:00Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS14:55Marsilia Provence
Ryanair
1 ian.
OTP06:00Bucureşti Henri Coandă
2h 55m
MRS14:55Marsilia Provence

Alte clase de cabină pentru zborurile către Marsilia

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Marsilia

Care companie aeriană zboară către Marsilia?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Marsilia

Ce companii aeriene zboară în Marsilia?

Zboruri Ryanair în Marsilia

Într-o săptămână obișnuită, există câteva 6 Ryanair zboruri în Marsilia. Cel mai popular punct de plecare este Bruxelles S. Charleroi, iar cel mai bun preț la un bilet cu Ryanair găsit pe momondo a fost 30 € (în ultimele 72 de ore, din Bucureşti Henri Coandă în Marsilia). Ryanair are o notă de 6,9 din partea 1.673 evaluări pe momondo.

Zboruri Lufthansa în Marsilia

161 € este cea mai bună oferă Lufthansa pentru o călătorie dus-întors cu destinația Marsilia, găsită pe momondo în ultimele zile. Oferta se referă la un zbor cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. În majoritatea săptămânilor, Lufthansa operează 7 zboruri către Marsilia, cu prețuri variind în funcție de disponibilitate. 1.044 de utilizatori momondo au evaluat Lufthansa, cu o notă medie de 6,7 din 10.


Rute populare către Marsilia

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Marsilia, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Marsilia
Cel mai rapid zbor2h 55m
Cel mai ieftin38 €

Începe să-ți planifici călătoria în Marsilia


Zboruri către alte orașe din Franţa

Ți-ai pierdut interesul pentru Marsilia? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Franţa

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Marsilia?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Marsilia. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Marsilia, economisind timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Marsilia cu rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Marsilia astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Marsilia?

După realizarea unei căutări în formularul dedicat, momondo îți oferă sfaturi utile pentru zborul care te interesează, cum ar fi zilele și orele cele mai ieftine, precum și filtre care să te ajute să faci o alegere informată. Îți punem, practic, la dispoziție tot ce ai nevoie ca să rezervi cel mai bun zbor în Marsilia.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Marsilia chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Dacă, pur și simplu, cauți eventuale zboruri în Marsilia, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă pentru a urmări prețurile biletelor de avion, anunțându-te când modifică: alertele de preț.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Marsilia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.