Mașini de închiriat Avis în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Istanbul

Istanbul, Turcia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Istanbul

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Avis sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Istanbul se simt în siguranță, Avis a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Istanbul (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Istanbul, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 25 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 20 € pe zi.

Tayakadin Mh. Terminal este cea mai populară sucursală a agenției Avis dintre toate cele 11 locations pe care le are în Istanbul. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Avis, au făcut-o din această sucursală în Tayakadin Mh. Terminal.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul