Mașini de închiriat Avis în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Istanbul

Istanbul, Turcia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Istanbul

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Istanbul?

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Istanbul (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Istanbul, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Istanbul, în timpul lunii octombrie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 24 € pe zi pentru Economy în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 20 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Istanbul?

Tayakadin Mh. Terminal este cea mai populară sucursală a agenției Avis dintre 12 sucursale pe care le are în Istanbul. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Avis, au făcut-o din această sucursală în Tayakadin Mh. Terminal.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Istanbul?

Prices for mașini in Istanbul refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Istanbul?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 482 de operatori pentru mașini în Istanbul.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Istanbul. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Istanbul. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Istanbul

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.