Mașini de închiriat în Londra, în England

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Londra, în England? Caută aici!

Londra, England, Marea Britanie
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Londra, England, Marea Britanie
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Londra

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Londra

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Londra?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Londra se găsesc, în general, prin intermediul INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Londra este de 7 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Londra are cele mai multe locații?

keddy by Europcar are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Londra, cu 37 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Londra?

Conform datelor noastre, Fiat 500 este cea mai populară mașină de închiriat în Londra. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Fiat 500, începând de la 15 €/zi in Londra, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 28 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Londra este Ford Fiesta, cu un preț mediu de 30 €/zi și oferte începând de la 16 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Londra, în England

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Londra, în England.
Economy13 €/day
Compact14 €/day
Intermediar15 €/day
Dubiță25 €/day
Mini12 €/day
Premium63 €/day
De lux75 €/day
SUV intermediar20 €/day
Compact SUV24 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Londra, în England găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Londra

Mașini Mică

23 € - 86 €

Toate tipurile de mașini

31 € - 118 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Londra, în Marea Britanie este 41 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Londra. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Londra poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Londra, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Londra, în Marea Britanie este 54 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Londra. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Londra poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Londra, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Londra, în Marea Britanie este 97 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Londra. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Londra poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Londra, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Londra, în Marea Britanie este 49 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Londra. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Londra poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Londra, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Londra, în Marea Britanie este 72 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Londra. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Londra poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Londra, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

24 oct - 31 oct
Dacia Logan
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

14 €/zi

24 oct - 31 oct
Seat Leon

Registru agenții de închirieri auto din Londra

Principalii furnizori de închirieri auto din Londra, în England

keddy by Europcar

37 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

National

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Enterprise Rent-A-Car

24 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

9,0

Alamo

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Sixt

17 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,7

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,1

Hertz

15 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

6,9

Avis

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,0

Budget

15 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

6,8

Informații despre închirierea de mașini în Londra

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Londra

Cea mai populară agenție

GREEN MOTION

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

19 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Londra pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este GREEN MOTION . Alternative foarte bune sunt DRIVALIA și Easirent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Londra au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Londra este de 19 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 25 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Londra a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Fiesta.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Londra

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Londra

Cum conduci cu o mașină închiriată în Londra - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Londra și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Londra, England în octombrie?

71 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Londra în luna octombrie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 28 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Londra în luna octombrie costă (în medie) 0 €. Cele mai bune oferte încep de la 0 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Londra, England?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Londra oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Hertz, Budget și GREEN MOTION , cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Londra, în luna octombrie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Londra pe parcursul lunii octombrie. Cu temperaturi medii de aproximativ 7 °C în timpul lunii octombrie și precipitații de 70 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Londra te va costa, în medie 35 €/zi.

Care este limita de viteză în Londra, England?

Călătorii care închiriază o mașină în Londra trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Londra este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 115 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie Mercedes-Benz V-Class în oferă spre închiriere mașini Londra?

Cum este vremea în Londra, Marea Britanie în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Londra în luna septembrie este 14 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 60 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Londra asemănătoare cu cea din restul regiunii England?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Londra pentru a face un roadtrip în England sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 14 °C și la precipitații de 58,9 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Londra?

Prețurile pentru mașini în Londra au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Londra?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Londra este de 332 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Londra?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Londra. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Londra?

Pentru a închiria o mașină în Londra, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în England

Caută oferte de închirieri auto în în England

Începe să-ți planifici călătoria în Londra


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Londra?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Londra te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Londra?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Londra punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Londra cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Londra în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Londra, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Londra.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Londra, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Londra care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Londra cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Londra, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Londra

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.