Londra, England Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Londra, ENG? Caută aici!

Londra, ENG, Marea Britanie
17 apr — 24 apr
Aceeași locație
Londra, ENG, Marea Britanie
Sâ 17/4
Amiază
Sâ 24/4
Amiază

Londra Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Londra, ENG
Scorul agenției: 8.9 (Excelent)

Scor calculat în baza a 118 de review-uri

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 101 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 181 de review-uri

Scorul agenției: 5.0 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 158 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 51 de review-uri

Scorul agenției: 7.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 93 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 53 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 33 de review-uri


Distanța Londra, ENG față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Londra Heathrow

Mașini de închiriat în Londra

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 37 de căutări de închirieri de mașini în Londra pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Londra pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și Avis sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Londra care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Londra. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Londra, England în Mai?

107 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Londra în luna Mai. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 46 lei. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Londra în luna Mai costă (în medie) 108 lei. Cele mai bune oferte încep de la 108 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Londra are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 48 lei, Londra este cel mai ieftin furnizor din GREEN MOTION ; în Londra are 11 locații de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Londra și oferită de GREEN MOTION este 8 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Londra, ENG?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Londra oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și Avis, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Londra, în luna Mai?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Londra pe parcursul lunii Mai. Cu temperaturi medii de aproximativ 15 °C în timpul lunii Mai și precipitații de 50 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Londra te va costa, în medie 155 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Europcar în Londra?

Europcar este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Londra, ENG. În una dintre aceste 20 de locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 269 lei pe zi, în Londra, ENG.

Care este limita de viteză în Londra, ENG?

Călătorii care închiriază o mașină în Londra trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Londra este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 115 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Londra, Marea Britanie în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Londra în luna Aprilie este 9 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Londra în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Londra. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Londra preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500, Ford Focus și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Londra asemănătoare cu cea din restul regiunii England?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Londra pentru a face un roadtrip în England sau în zonele înconjurătoare în luna Aprilie se pot aștepta la temperaturi de 8 °C și la precipitații de 40,8 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini în alte orașe din Marea Britanie

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Edinburgh, Glasgow și Reading din Marea Britanie

Începe să-ți planifici călătoria în Londra