Mașini de închiriat Enterprise în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Istanbul

Istanbul, Turcia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
19 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

7,2

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Istanbul

Fiecare sucursală Enterprise din Istanbul aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Enterprise a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, în Istanbul, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Enterprise în Istanbul, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 45 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 45 € pe zi.

Enterprise are în Istanbul 21 de sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Eti Mah. Celal Bayar Bulvari. 42% dintre cei care au închiriat o mașină de la Enterprise în Istanbul în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Enterprise? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul