Mașini de închiriat Global Rent A Car în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Istanbul

Istanbul, Turcia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Istanbul

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Global Rent A Car în Istanbul, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 41 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 41 € pe zi.

Global Rent A Car are în Istanbul 10 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa International Arrivals Terminal. 28% dintre cei care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Istanbul în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Global Rent A Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul