Mașini de închiriat Budget în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Istanbul

Istanbul, Turcia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Istanbul

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Budget în Istanbul în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Budget a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, în Istanbul, Budget oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Budget dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Budget aici, sub fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Istanbul, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Budget din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 34 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 34 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Budget are 10 sucursale în Istanbul. Istanbul Airport Arrival Hall este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 46% dintre cei care au rezervat o mașină în Istanbul de la Budget, pe momondo, au mers la: Istanbul Airport Arrival Hall.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Budget? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul