Mașini de închiriat Alamo în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Istanbul

Istanbul, Turcia
6 dec — 13 dec
Istanbul, Turcia
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Alamo

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,9

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Istanbul

Oferă Alamo anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Istanbul?

Da, Alamo oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Istanbul. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Alamo, la una din sucursalele lor din Istanbul. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Alamo în Istanbul, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Alamo în Istanbul au preferat o mașină Compact. Dacă dorești să rezervi un vehicul Compact în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 35 €/zi și la unul minim de 29 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Alamo în Istanbul?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Istanbul ale Alamo. Cea aflată la adresa Istanbul Airport și în Istanbul este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 49% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Alamo în Istanbul, au ales sucursala din Istanbul Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Istanbul?

Prices for mașini in Istanbul refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Istanbul?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 487 de operatori pentru mașini în Istanbul.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Istanbul. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Istanbul. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Istanbul

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.