Mașini de închiriat Alamo în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Istanbul

Istanbul, Turcia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Istanbul

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Alamo în Istanbul în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Alamo a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Alamo oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Istanbul. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Alamo, la una din sucursalele lor din Istanbul. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Alamo în Istanbul au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 28 €/zi și la unul minim de 28 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Alamo deține 4 sucursale de închirieri auto în Istanbul. Cea aflată la adresa Istanbul Airport este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 62% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Alamo în Istanbul, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Alamo? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul