Zboruri Europa Austria

Caută și găsește zboruri ieftine către Austria

vin. 15/2
vin. 22/2
Any month
Compară vs. momondo |

Austria

Austria este cunoscută pentru istoria sa bogată, dar și pentru peisajele și traseele montane pentru care turiștii aleg să revină în fiecare an. Iubitorii de ski aleg pârtiile din Austria pentru experiențe remarcabile, iar gurmanzii aleg restaurantele de aici pentru renumitul șnițel vienez. Operele muzicale ale unor mari personalități precum Mozart, Strauss sau Beethoven pot fi descoperite mai bine în țara natală, iar cărțile lui Freud pot fi înțelese mai bine dacă observi și mediul în care a trăit. Un concert al Orchestrei Filarmonice din Viena este o experiență de care ai nevoie să te bucuri măcar o dată în viață.

Cu ce companii aeriene poți zbura către Austria?
Companiile aeriene Tarom, Austrian Airlines, Luxair operează zboruri directe din București către Viena.
Alte companii aeriene ca Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines sau LOT efectuează zboruri cu o singură escală cu plecări din Cluj-Napoca.
Din Iași poți zbura direct către Viena cu Austrian Airlines.

Când să mergi în Austria?
Poți alege perioada vacanței în funcție de ceea ce îți dorești. Dacă îți place să schiezi, poți merge în lunile de toamnă, iarnă și primăvară. Cele mai potrivite temperaturi pentru plimbări în aer liber se înregistrează primăvara sau toamna, când poți participa și la festivalurile și evenimentele organizate constant.

Cât durează zborurile spre Austria?
Zborul către Viena poate dura aproximativ 1h și 30 min. Durata zborului poate varia în funcție de orașul din care pleci sau de compania aeriană care efectuează zborul.

Am nevoie de pașaport/viză pentru a vizita Austria?
În Austria se poate intra doar cu pașaportul sau cartea de identitate valabilă. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul MAE.

Obiective Turistice

Micul orășel Hallstatt uimește prin stilul său baroc și prin peștera Hörnerwerk, iar fanii sporturilor de iarnă trebuie să ajungă în stațiunea St Anton am Arlberg.
Ajuns în Viena nu trebuie să ratezi Palatul Schönbrunn, cu ale sale grădini aranjate impecabil sau grădina zoologică.
Opera de Stat din Viena, Abatia Melk sau Castelul Hohensalzburg trebuie incluse și ele pe lista ta cu destinații turistice.

Shopping/ Viața de noapte
Centrele comerciale din Viena, Innsbruck sau Salzburg expun produsele celor mai cunoscute branduri europene, iar în stațiunile montane vei găsi magazine ale producătorilor locali, cu produse de foarte bună calitate.


Cele mai populare orașe din Austria

Descoperă orașele din Austria pe care utilizatorii momondo le adoră
Zboruri Europa Austria