Descoperă zboruri ieftine către Alicante de la 30 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Alicante

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Alicante, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

30 €

Cel mai bun preț dus-întors

69 €

Cel mai rapid zbor

3h 50m

Operat de

3 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Alicante din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 30 € (Bucureşti Henri Coandă - Alicante).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Alicante din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 69 € (Bucureşti Henri Coandă - Alicante).
Cel mai rapid zbor din România în Alicante durează 3h 50m (Bucureşti Henri Coandă to Alicante).
Zborurile în Alicante sunt operate de 3 companii aeriene, printre care SWISS, Ryanair și Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Alicante

Vezi informații despre zborul către Alicante pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Alicante?

Luna ianuarie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Alicante din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 74 €. Dacă nu poți vizita Alicante în timpul lunii ianuarie, atunci, plecarea din România în martie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 79 € pentru această lună.

Care este cel mai ieftin zbor către Alicante?

Cel mai bun preț găsit pe momondo către Alicante a fost de 33 €/persoană, cu plecare din Cluj-Napoca; acesta este cu 78% mai ieftin decât media zborurilor către Alicante. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Alicante, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Alicante?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Alicante este o zi de joi, când pot fi găsite bilete la numai 117 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 229 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Alicante?

Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Alicante este după-amiaza. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Alicante după-amiaza la numai 87 €. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Cu un preț mediu al biletului de 229 €, zborurile dimineața sunt, în general, cele mai scumpe.

Cât timp durează zborul către Alicante?

Dacă pleci de pe un aeroport popular din România, precum Bucureşti Henri Coandă sau Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizezi pe cel mai popular din Alicante (Alicante), te poți aștepta la un timp mediu de zbor de 3h 50m și, respectiv, .

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Alicante?

Este mult mai probabil să găsești zboruri mai ieftine în Alicante (cu plecare din România) atunci când rezervi cu 46 zile înainte de data plecării. În general, atunci când le cauți cu 46 zile înainte, prețurile pentru zborurile în Alicante costă în jur de 148 €. Nu uita că poți găsi zboruri ieftine către Alicante și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România către Alicante, la 139 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Alicante

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Alicante, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Alicante

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Alicante

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Valencia (VLC)

De obicei, zborurile către Alicante din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Valencia, cu un preț mediu de 125 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ALICANTE DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarieCu 63% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Alicante costă în medie doar 48 € în februarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ALICANTE DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 102% mai scumpÎn August, un zbor către Alicante din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 260 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ALICANTE DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarie823% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Alicante din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în februarie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Alicante

Cu peste 3000 de ani de istorie în spate, Alicante, capitala provinciei cu același nume, reprezintă fuziunea dintre vechiul bine conservat și noul bine făcut.

Orașul este situat pe coasta de est a Spaniei, în Comunitatea Valenciană, are deschidere la Marea Balearelor și este bine cunoscută drept un oraș-port important.

Activitatea turistică reprezintă unul dintre motivele principale pentru care orașul raportează printre cele mai mari creșteri economice din Spania. Aceasta se bazează în principal pe viața de noapte, plajele minunate, istoria și domeniul cultural.

Ce face acest oraș special este coloritul său puternic, făcut în mare parte de localnici, voluntar, pentru a da viață clădirilor, unele destul de vechi.

Perioada recomandată pentru a vizita orașul Alicante, este și cea mai aglomerată, pe timpul verii. Totuși dacă prețuiți liniștea puteți vizita oricând zona, deoarece aici plouă doar 20 de zile pe an.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Alicante?

Cei care zboară spre Alicante ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Corvera Intl (la 82 km de centrul orașului Alicante) sau Aeroportul Valencia (la 127 km de centrul orașului Alicante) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Alicante?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Alicante este Aeroportul Valencia (cu o medie a prețului de 149 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Alicante?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Alicante sunt actualizate de la o zi la alta.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Alicante?

7 operatori pentru zboruri în Aeroportul Alicante există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Alicante?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Alicante.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Alicante?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Alicante pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Alicante

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Alicante
Wizz Air Malta
14 nov.
OTP11:20Bucureşti Henri Coandă
3h 50m
ALC21:10Alicante
18 nov.
ALC14:55Alicante
3h 30m
OTP18:25Bucureşti Henri Coandă
Ryanair
11 oct.
OTP13:00Bucureşti Henri Coandă
16h 10m
1 escală
ALC11:10Alicante
18 oct.
ALC03:00Alicante
13h 20m
1 escală
OTP16:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
11 oct.
OTP13:00Bucureşti Henri Coandă
16h 10m
1 escală
ALC11:10Alicante
18 oct.
ALC13:05Alicante
3h 25m
OTP16:30Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
28 nov.
OTP11:20Bucureşti Henri Coandă
3h 50m
ALC21:10Alicante
7 dec.
ALC14:30Alicante
3h 25m
OTP17:55Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
11 oct.
OTP02:10Bucureşti Henri Coandă
6h 45m
1 escală
ALC14:55Alicante
18 oct.
ALC10:15Alicante
22h 15m
2 escale
OTP08:30Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
19 oct.
OTP11:50Bucureşti Henri Coandă
8h 45m
1 escală
ALC02:35Alicante
26 oct.
ALC14:40Alicante
5h 55m
1 escală
OTP20:35Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Alicante

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Alicante, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
14 nov.
OTP11:20Bucureşti Henri Coandă
3h 50m
ALC21:10Alicante
Wizz Air Malta
4 nov.
OTP12:20Bucureşti Henri Coandă
3h 50m
ALC21:10Alicante
Wizz Air Malta
4 nov.
OTP12:20Bucureşti Henri Coandă
3h 50m
ALC21:10Alicante

Alte clase de cabină pentru zborurile către Alicante

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Alicante

Care companie aeriană zboară către Alicante?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Alicante

Ce companii aeriene zboară în Alicante?

Zboruri KLM în Alicante

KLM zboară în Alicante aproximativ de 11 de ori pe săptămână. Ofertele de preț depind de destinație, dar s-au găsit prețuri pentru KLM începând de la 184 € cu plecare din Bucureşti Henri Coandă în Alicante. KLM a fost notat cu 7,5/10 în evaluările primite pe momondo.


Rute populare către Alicante

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Alicante, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Alicante
Cel mai rapid zbor3h 50m
Cel mai ieftin75 €

Începe să-ți planifici călătoria în Alicante


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Alicante

Turismul oraşului Alicante are patru direcţii principale prin care atrag clientela. Vorbim aici despre importanța istorică a oraşului, activitatea culturală, litoralul de la marea Balearelor şi viaţa vibrantă de noapte.

Dacă ar fi să recomandăm două obiective prin care să luaţi contact cu istoria oraşului, am alege Centrul Istoric şi Situl arheologic Lucentum, deşi tot oraşul este împânzit de vestigii. Centrul, cunoscut şi ca Villa Vieja, îmbină istoria cu tabieturile din ziua de azi, fiind un loc din care să porneşti turul oraşului său să petreci o noapte greu de uitat.

Lucentum a fost numele oraşului roman pe care s-a format oraşul Alicante de azi.

În centru puteţi vizita muzeele de artă, Primăria sau Basilica Santa Maria din Alicante.

Cea mai veche clădire din oraş se află aici, Muzeul de Artă Contemporană, vechi din 1685.

În oraş se află alte muzee valoroase şi cu o importanţă deosebită: Muzeul Hogueras (în stil spaniol), Muzeul de Arheologie (declarat muzeul european al anului 2004), precum şi Muzeul de Arte Frumoase Gravina (deţinător a peste 500 de exponate)

Cele mai frecventate plaje de către turişti sunt Postiguet şi San-Juan.

Plaja Postiguet, cea mai apropiată de oraş,este bine cunoscută pentru puritatea sa, fiind printre cele mai curate plaje din lume. Aceasta este premiată cu Steagul Albastru din partea Fundaţiei pentru Proecţia Mediului pentru activitatea ei ecologică.

Această plajă este populară şi pentru viaţa de noapte, contextul fiind favorabil.

Plaja San Juan, lungă de 7 km, se află pe locul trei în topul celor mai vizitate obiective din Alicante. Personalitaţi celebre deţin case de vacanţă pe această plajă.

Muntele Benacantil reprezintă o alternativă pentru iubitorii de natură. Drumul până sus este accesibil, iar priveliștea de sus este superbă.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Alicante?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborurile în Alicante. În fiecare an, milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo, așadar, te afli pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Alicante cu rezervare flexibilă?

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Alicante cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Alicante?

momondo pune la dispoziție filtre cu care să poți găsi zborul potrivit. Alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată pe care o preferi. Îți oferim numeroase opțiuni care să te ajute să rezervi zborul perfect în Alicante.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Alicante chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da, momondo pune la dispoziție alerte de preț pentru zborurile în Alicante. După realizarea unei căutări pe această pagină ar trebui să îți apară opțiunea de configurare a alertei, pentru care trebuie doar să ne lași adresa ta de e-mail. momondo îți va trimite apoi instant alerte când prețul se modifică.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Alicante

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.