Găsește cele mai ieftine zboruri către Alicante

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/8
Du 8/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Alicante

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Alicante, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Alicante

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Alicante

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Valencia (VLC)

De obicei, zborurile către Alicante din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Valencia, cu un preț mediu de 664 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ALICANTE DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂfebruarieCu 44% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Alicante costă în medie doar 388 lei în februarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ALICANTE DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂiulieCu 49% mai scumpÎn iulie, un zbor către Alicante din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 1.034 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ALICANTE DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂiulie250% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Alicante din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în iulie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Alicante?

Cu peste 3000 de ani de istorie în spate, Alicante, capitala provinciei cu același nume, reprezintă fuziunea dintre vechiul bine conservat și noul bine făcut.

Orașul este situat pe coasta de est a Spaniei, în Comunitatea Valenciană, are deschidere la Marea Balearelor și este bine cunoscută drept un oraș-port important.

Activitatea turistică reprezintă unul dintre motivele principale pentru care orașul raportează printre cele mai mari creșteri economice din Spania. Aceasta se bazează în principal pe viața de noapte, plajele minunate, istoria și domeniul cultural.

Ce face acest oraș special este coloritul său puternic, făcut în mare parte de localnici, voluntar, pentru a da viață clădirilor, unele destul de vechi.

Perioada recomandată pentru a vizita orașul Alicante, este și cea mai aglomerată, pe timpul verii. Totuși dacă prețuiți liniștea puteți vizita oricând zona, deoarece aici plouă doar 20 de zile pe an.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Alicante?

  Cel mai bun preț găsit pe momondo către Alicante a fost de 60 lei/persoană, cu plecare din Las Palmas de Gran Canaria; acesta este cu 93% mai ieftin decât media zborurilor către Alicante. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Alicante, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Alicante?

  Luna martie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Alicante din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 513 lei. Dacă nu poți vizita Alicante în timpul lunii martie, atunci, plecarea din România în octombrie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 542 lei pentru această lună.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Alicante?

  Este mult mai probabil să găsești zboruri mai ieftine în Alicante (cu plecare din România) atunci când rezervi cu 60 zile înainte de data plecării. În general, atunci când le cauți cu 60 zile înainte, prețurile pentru zborurile în Alicante costă în jur de 809 lei. Ține minte că poți găsi zboruri ieftine către Alicante și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România în Alicante, la 304 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Alicante?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Alicante este o zi de marți, când pot fi găsite bilete la numai 644 lei. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, luni este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 999 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Alicante?

  Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Alicante este după-amiaza. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Alicante după-amiaza la numai 652 lei. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Cu un preț mediu al biletului de 1.023 lei, zborurile seara sunt, în general, cele mai scumpe.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Alicante?

  În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Alicante ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Corvera Intl (la 82 km de centrul orașului Alicante), Aeroportul Valencia (la 127 km de centrul orașului Alicante).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Alicante?

  Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, dar, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Alicante este Aeroportul Valencia (cu o medie a prețului de 791 lei/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Alicante

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Alicante
Ryanair
12 aug.
OTP17:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
22h 45m
1 escală
ALC16:20Alicante
22 aug.
ALC18:20Alicante
22h 05m
1 escală
OTP16:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
28 sept.
OTP06:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 55m
1 escală
ALC15:35Alicante
10 oct.
ALC05:40Alicante
3h 25m
OTP09:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
3 oct.
OTP09:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
20h 45m
1 escală
ALC06:00Alicante
10 oct.
ALC05:40Alicante
3h 25m
OTP09:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
3 oct.
OTP09:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
20h 45m
1 escală
ALC06:00Alicante
10 oct.
ALC05:40Alicante
3h 25m
OTP09:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
28 sept.
OTP06:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 55m
1 escală
ALC15:35Alicante
10 oct.
ALC16:05Alicante
22h 45m
1 escală
OTP14:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
28 sept.
OTP06:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 55m
1 escală
ALC15:35Alicante
10 oct.
ALC16:05Alicante
19h 40m
2 de escale
OTP11:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Alicante

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Alicante, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air
Wizz Air
3 oct.
OTP09:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
20h 45m
1 escală
ALC06:00Alicante
Ryanair
3 aug.
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
17h 20m
1 escală
ALC07:05Alicante
Ryanair
4 aug.
OTP13:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
17h 55m
1 escală
ALC07:05Alicante

Care companie aeriană zboară către Alicante?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Alicante

Wizz Air: București

 

Doar din București există zboruri directe în funcție de ziua călătoriei. Pentru călătoriile din alte orașe sau zile, pot fi folosite alte companii care operează zboruri cu escală.


Aeroporturi în apropiere de Alicante

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Alicante, împreună cu distanța față de centrul orașului

Către aeroportul Alicante operează curse autobuze locale precum și de cursă lungă.

Către centrul orașului puteți ajunge cu linia C6, administrat de compania locală Subús.

Programul de operare este între orele 07:10 – 22:10, iar prețul unui bilet este de 1,50 €.

Această linie conține și Gara Luceros, de unde puteți lua trenuri către alte orașe.

Compania de taxiuri privată Radio Taxi Elche (tel: +34 965 42 77 77), recunoscută oficial de aeroport, deservește curse către oraș, iar tariful este de aproximativ 20€. Puteți recunoaște aceste taxiuri prin linia verde ce traversează autovehiculele, de la începutul capotei până la capătul mașinii, precum și prin stema orașului Elche de pe ușile din față.

Dacă doriți să închiriați o mașină personală, puteți merge la birourile companiilor din domeniu în incinta aeroportului sau le puteți rezerva anterior, online sau telefonic.


Rute populare către Alicante

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Alicante, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Alicante
Cel mai scurt timp de zbor3h 45m
Cel mai ieftin304 lei

Începe să-ți planifici călătoria în Alicante


Obiective Turistice

Turismul oraşului Alicante are patru direcţii principale prin care atrag clientela. Vorbim aici despre importanța istorică a oraşului, activitatea culturală, litoralul de la marea Balearelor şi viaţa vibrantă de noapte.

Dacă ar fi să recomandăm două obiective prin care să luaţi contact cu istoria oraşului, am alege Centrul Istoric şi Situl arheologic Lucentum, deşi tot oraşul este împânzit de vestigii. Centrul, cunoscut şi ca Villa Vieja, îmbină istoria cu tabieturile din ziua de azi, fiind un loc din care să porneşti turul oraşului său să petreci o noapte greu de uitat.

Lucentum a fost numele oraşului roman pe care s-a format oraşul Alicante de azi.

În centru puteţi vizita muzeele de artă, Primăria sau Basilica Santa Maria din Alicante.

Cea mai veche clădire din oraş se află aici, Muzeul de Artă Contemporană, vechi din 1685.

În oraş se află alte muzee valoroase şi cu o importanţă deosebită: Muzeul Hogueras (în stil spaniol), Muzeul de Arheologie (declarat muzeul european al anului 2004), precum şi Muzeul de Arte Frumoase Gravina (deţinător a peste 500 de exponate)

Cele mai frecventate plaje de către turişti sunt Postiguet şi San-Juan.

Plaja Postiguet, cea mai apropiată de oraş,este bine cunoscută pentru puritatea sa, fiind printre cele mai curate plaje din lume. Aceasta este premiată cu Steagul Albastru din partea Fundaţiei pentru Proecţia Mediului pentru activitatea ei ecologică.

Această plajă este populară şi pentru viaţa de noapte, contextul fiind favorabil.

Plaja San Juan, lungă de 7 km, se află pe locul trei în topul celor mai vizitate obiective din Alicante. Personalitaţi celebre deţin case de vacanţă pe această plajă.

Muntele Benacantil reprezintă o alternativă pentru iubitorii de natură. Drumul până sus este accesibil, iar priveliștea de sus este superbă.