Mașini de închiriat în Toronto, în Ontario

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Toronto, în Ontario? Caută aici!

Toronto, ON, Canada
9 dec — 16 dec
Toronto, ON, Canada
Sâ 9/12
Amiază
Sâ 16/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Toronto

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Toronto

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Toronto?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Toronto se găsesc, în general, prin intermediul NU Car. Atunci când rezervi cu NU Car, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 17 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Toronto este de 18 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Toronto are cele mai multe locații?

Enterprise Rent-A-Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Toronto, cu 40 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Toronto?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Dodge Grand Caravan în Toronto, deși închirierea Ford Edge este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Dodge Grand Caravan, prețurile sunt în medie de 72 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Dodge Grand Caravan în Toronto pentru doar 61 € pe zi. Ford Edge închirieri în. Toronto costă în medie 71 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 61 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Toronto, în Ontario

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Toronto, în Ontario.
Economy23 €/day
Intermediar24 €/day
Standard25 €/day
Dubiță40 €/day
Premium44 €/day
SUV intermediar31 €/day
SUV Standard40 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Toronto, în Ontario găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Toronto

Mică cars

13 € - 93 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 99 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Toronto, în Canada este 46 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Toronto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Toronto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Toronto, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Toronto, în Canada este 47 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Toronto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Toronto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Toronto, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Toronto, în Canada este 41 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Toronto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Toronto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Toronto, în Canada este 42 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Toronto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Toronto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Toronto, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

23 €/zi

8 dec - 15 dec
Toyota Yaris
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

28 €/zi

8 dec - 15 dec
Chevrolet Aveo Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Toronto

Principalii furnizori de închirieri auto din Toronto, în Ontario

Enterprise Rent-A-Car

39 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

8,0

City Car & Truck Rental

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,2

Preluare/Returnare

8,1

Valoare

8,2

Hertz

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,2

Avis

18 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,8

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

7,3

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Budget

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,9

Thrifty

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

7,5

National

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,4

Informații despre închirierea de mașini în Toronto

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Toronto

Tipuri populare de mașini

Passenger Van, SUV, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

71 €

Cel mai popular model

Dodge Grand Caravan
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Toronto au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Passenger Van, SUV, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Toronto este de 71 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 105 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Toronto a fost, în ultimele zile, Dodge Grand Caravan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Edge.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Toronto

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Toronto

Cum conduci cu o mașină închiriată în Toronto - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Toronto și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Toronto, Ontario în ianuarie?

Pentru închirierea unei mașini în Toronto în luna ianuarie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 39 € și o medie a acestora de 39 €. 0 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Toronto. Totuși, în luna ianuarie, prețurile pot scădea până la 0 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Toronto, Ontario?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Toronto cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise Rent-A-Car, Hertz și Dollar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Toronto, în luna ianuarie?

În timpul lunii ianuarie, Toronto are o temperatură medie de -6 °C și în jur de 51 mm de precipitații. Pentru a fi cât mai bine pregătit în călătoria ta, te sfătuim să închiriezi un SUV. Acest tip de vehicul îți asigură o călătorie sigură și ușoară pe străzile acoperite de gheață și zăpadă din Toronto. Închirierea unei mașini SUV în Toronto te va costa, în medie 38 €/zi.

Care este limita de viteză în Toronto, Ontario?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Toronto, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 60 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Toronto, limita de viteză este de 110 km/h, iar pentru autostrăzile din Toronto, limita este 120 km/h.

Care companie Chrysler 300 în oferă spre închiriere mașini Toronto?

Cum este vremea în Toronto, ON în luna decembrie?

În timpul lunii decembrie, temperatura medie în Toronto este de -3 °C, iar precipitațiile, 66 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Toronto.

Este vremea în Toronto asemănătoare cu cea din restul regiunii Ontario?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Toronto, în luna decembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Ontario are, în general, o temperatură de -4 °C și caz precipitații de 68 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Toronto?

Prices for mașini in Toronto refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Toronto?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Toronto este de 173 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Toronto?

În diferite țări, inclusiv în Toronto, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Toronto?

Pentru a închiria o mașină în Toronto, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Toronto?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Toronto poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Toronto?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Toronto o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Toronto cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Toronto.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Toronto, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Toronto cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Toronto, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Toronto care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Toronto cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Toronto afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Toronto

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.