Mașini de închiriat Sunnycars în Palma de Mallorca

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Palma de Mallorca în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Palma de Mallorca, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Palma de Mallorca

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Palma de Mallorca se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Palma de Mallorca. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 2 centre de închirieri auto Sunnycars în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan (Camino de Can Pastilla 48 și Aeropuerto de Palma de Mallorca).

Sunnycars are 6 sucursale de închirieri auto în Palma de Mallorca. Conform datelor noastre, cea aflată la Camino Can Pastilla este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 66% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Sunnycars în Palma de Mallorca au ales să o închirieze pe cea aflată la Camino Can Pastilla.


Mașini de închiriat în Balearic Islands, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Balearic Islands, precum Ibiza și Mahón

Mașini de închiriat de la alte agenții din Palma de Mallorca

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sunnycars? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Palma de Mallorca