Mașini de închiriat Dollar în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în New York City

New York City, NY, Statele Unite
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New York City în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,1

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în New York City

Toate sucursalele de închirieri auto Dollar din New York City iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da. Dollar are 1 sucursală în New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy, care se află la Building 318 Federal Circle.

Da, în New York City, Dollar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Dollar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Dollar aici, sub fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 198 €/zi, închirierea unei mașini de tip Dubă pentru pasageri, de la Dollar, în New York City (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Dollar, în New York City, începând de la 77 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Dollar, atunci închiriază un vehicul Dubă pentru pasageri, cel mai ieftin tip din New York City. Închirierea unei mașini Dubă pentru pasageri cu Dollar costă, în medie, 198 € pe zi, ceea ce este cu 17% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 44% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Dubă pentru pasageri (de la Dollar), economisind astfel bani în călătoria lor în New York City.

Dollar deține 6 sucursale de închirieri auto în New York City. Cea aflată la adresa 45-01 20th Ave este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 37% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în New York City, au ales această sucursală.


Mașini de la Dollar în alte orașe din Statele Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din New York City

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Dollar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din New York City