Mașini de închiriat Dollar în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în New York City

New York City, NY, Statele Unite
18 dec — 25 dec
New York City, NY, Statele Unite
Lu 18/12
Amiază
Lu 25/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Dollar în New York City, New York

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

36 € - 272 €

Toate tipurile de mașini

45 € - 272 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Dollar în New York City, New York este iunie, când prețul mediu este de 36 € pe zi. Acesta este un preț cu 65% mai ieftin decât media anuală de 102 €, percepută de Dollar pentru o mașină Mică în New York City. În vreme ce iunie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Dollar în New York City, New York este septembrie, când prețul mediu este de 43 € pe zi. Acesta este un preț cu 52% mai ieftin decât media anuală de 90 €, percepută de Dollar pentru o mașină Medie în New York City. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale New York City în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

5,8

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în New York City

Are Dollar o sucursală în Aeroportul New York City Internațional John F. Kennedy?

Da. Dollar are 1 sucursală în Aeroportul New York City Internațional John F. Kennedy, care se află la Building 318 Federal Circle.

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în New York City?

Da, în New York City, Dollar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Dollar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Dollar aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Dollar în New York City, în luna ianuarie?

Cu un cost mediu de 193 €/zi, închirierea unei mașini de tip Dubă pentru pasageri, de la Dollar, în New York City (în luna ianuarie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Dollar, în New York City, începând de la 75 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Dubă pentru pasageri în luna ianuarie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în New York City?

sunt 6 sucursalele de închiriere de mașini în New York City ale Dollar. Cea aflată la adresa 45-01 20th Ave și în New York City este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în New York City, au ales sucursala din 45-01 20th Ave.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în New York City?

Prețurile pentru mașini în New York City au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în New York City?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 128 de operatori pentru mașini în New York City.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în New York City?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv New York City. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în New York City?

Pentru a închiria o mașină în New York City, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în New York City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.