Mașini de închiriat Avis în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în New York City

New York City, NY, Statele Unite
14 dec — 21 dec
New York City, NY, Statele Unite
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avis în New York City, New York

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

35 € - 395 €

Toate tipurile de mașini

32 € - 196 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avis în New York City, New York este septembrie, când prețul mediu este de 35 € pe zi. Acesta este un preț cu 79% mai ieftin decât media anuală de 169 €, percepută de Avis pentru o mașină Mică în New York City. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale New York City în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,7

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în New York City

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Avis în New York City, în luna ianuarie?

Închirierea unei mașini în New York City de la Avis în luna ianuarie va costa, în medie, 36 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit prețuri în ianuarie începând cu 35 € pe zi, cu agenția Avis, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închiriezi o mașină în New York City pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Avis este de 249 €.

Are Avis o sucursală în Aeroportul New York City Internațional John F. Kennedy?

Avis are 1 sucursală în Aeroportul New York City Internațional John F. Kennedy. Vei găsi agenția Avis la adresa Building #305 Federal Circle.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în New York City?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din New York City, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în New York City, în luna ianuarie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în New York City, în luna ianuarie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de Avis. Atunci când închirieri mașini de tipul Intermediar în ianuarie, te poți aștepta la un preț mediu de 36 € pe zi și la unul minim de 36 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Avis, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Avis în New York City?

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Avis, în New York City. Închirierea unei mașini Economy de la Avis costă, în medie, 36 €/zi (cu 3% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 21% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în New York City.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în New York City?

În New York City, Avis are 13 sucursale. Building #305 Federal Circle este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 40% dintre cei care au rezervat o mașină în New York City de la Avis, pe momondo, au mers la Building #305 Federal Circle.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în New York City?

Prețurile pentru mașini în New York City au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în New York City?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 128 de operatori pentru mașini în New York City.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în New York City?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv New York City. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în New York City?

Pentru a închiria o mașină în New York City, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în New York City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.