Mașini de închiriat Avis în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în New York City

New York City, NY, Statele Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New York City în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
14 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în New York City

Fiecare sucursală Avis din New York City aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Avis are 1 sucursală în New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy. Vei găsi agenția Avis la adresa Building #305 Federal Circle.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din New York City, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Avis are 14 sucursale în New York City. 25 Bowery Bay Boulevard este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 25% dintre cei care au rezervat o mașină în New York City de la Avis, pe momondo, au mers la: 25 Bowery Bay Boulevard.


Mașini de la Avis în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Avis în alte orașe populare din Statele Unite, precum San Francisco și Chicago

Mașini de închiriat de la alte agenții din New York City

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din New York City