Mașini de închiriat Empire Rent A Car în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Empire Rent A Car în New York City

New York City, NY, Statele Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New York City în Empire Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Empire Rent A Car din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Empire Rent A Car în New York City

Empire Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din New York City se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din New York City. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Empire Rent A Car are 3 sucursale în New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy, care se află la 835 Pennsylvania Avenue, 98-28 Queens Boulevard și 98-28 Queens Boulevard.

Empire Rent A Car are 4 sucursale de închirieri auto în New York City. Conform datelor noastre, cea aflată la 15-02 131 Street este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 55% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Empire Rent A Car în New York City au ales să o închirieze pe cea aflată la 15-02 131 Street.


Mașini de închiriat de la alte agenții din New York City

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Empire Rent A Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din New York City