Mașini de închiriat Sunnycars în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în New York City

New York City, NY, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New York City în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în New York City

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din New York City se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din New York City. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sunnycars în New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy (Federal Circle).

Sunnycars are 6 sucursale de închirieri auto în New York City. Conform datelor noastre, cea aflată la 743 Broadway este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Sunnycars în New York City au ales să o închirieze pe cea aflată la 743 Broadway.


Mașini de închiriat de la alte agenții din New York City

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sunnycars? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din New York City