Mașini de închiriat Budget în New York City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în New York City

New York City, NY, Statele Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
New York City, NY, Statele Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New York City în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din New York City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,5

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,7

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în New York City

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Budget în New York City în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Budget a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini de la Budget în New York City, în luna iunie, te va costa, în medie, 108 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 103 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Budget timp de o săptămână în iunie, în New York City, așteaptă-te la un preț de aproximativ 756 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Momentan, Budget are 1 sucursală în New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy:
Building 305 Federal Circle.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din New York City, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la New York City, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Budget din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 45 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 43 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Pentru 45 €/zi (în medie), Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Budget în New York City (cu 2% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Budget). În ultimul an, 27% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Budget în sejurul lor în New York City, au închiriat o mașină de tip Economy pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Budget, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Budget operează momentan în 7 sucursale în New York City. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Building 305 Federal Circle. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Budget în New York City, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din New York City

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Budget? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din New York City