Mașini de închiriat în Geneva, în Cantonul Geneva

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Geneva, în Cantonul Geneva? Caută aici!

Geneva, Elveţia
1 iul — 8 iul
Returnare în același loc
Geneva, Elveţia
Vi 1/7
Amiază
Vi 8/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Geneva, în Cantonul Geneva găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Geneva

Mașini Mică

22 € - 128 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 128 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Geneva, în Elveţia este 25 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump decât media în Geneva. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Geneva poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Geneva

Principalii furnizori de închirieri auto din Geneva, în Cantonul Geneva
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

9,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,5
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,9
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

5,3
8 de sucursale
5 de sucursale
3 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Geneva

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Geneva

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, Economy

Cel mai popular model

Class Mini Car
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Geneva au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, Economy.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Geneva a fost, în ultimele zile, Class Mini Car. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota RAV4.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Geneva

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Geneva

Cum conduci cu o mașină închiriată în Geneva - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Geneva și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Atunci când închiriezi o mașină în Geneva, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Geneva. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Geneva este de 50 km/h. Geneva are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Geneva, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

În timpul lunii iunie, temperatura medie în Geneva este de 18 °C, iar precipitațiile, 92 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Geneva.

Temperatura în Cantonul Geneva în timpul lunii iunie este de obicei 18 °C cu precipitații preconizate de 92 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Geneva într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Caută mai multe închirieri auto în în Elveţia

Caută oferte de închirieri auto în în Elveţia

Începe să-ți planifici călătoria în Geneva


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Geneva poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Geneva o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Geneva.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Geneva.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Geneva.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Geneva afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.