Geneva, Elveţia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Geneva, Elveţia? Caută aici!

Geneva, Elveţia
21 apr — 28 apr
Aceeași locație
Geneva, Elveţia
Mi 21/4
Amiază
Mi 28/4
Amiază

Geneva Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Geneva, Elveţia
Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 107 de review-uri

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 64 de review-uri

Scorul agenției: 8.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 46 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 74 de review-uri

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 18 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 23 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 23 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri


Distanța Geneva, Elveţia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin

Mașini de închiriat în Geneva

3 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Geneva cu momondo, în Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Geneva pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Enterprise, National și Sixt sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Geneva care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Geneva. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Geneva, Elveţia?

Atunci când închiriezi o mașină în Geneva, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Geneva. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este limita de viteză în Geneva, Elveţia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Geneva este de 50 km/h. Geneva are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 80 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Geneva, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Cum este vremea în Geneva, Elveţia în luna Aprilie?

În timpul lunii Aprilie, temperatura medie în Geneva este de 10 °C, iar precipitațiile, 72 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Geneva.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Geneva în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Geneva. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Geneva preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat 500 și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Geneva asemănătoare cu cea din restul regiunii Cantonul Geneva?

Temperatura în Cantonul Geneva în Aprilie este, de obicei, 10 °C cu o cantitate de precipitații de 72 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Geneva pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Geneva