Mașini de închiriat în Florida

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Florida? Caută aici!

Miami, FL, Statele Unite
5 iul — 12 iul
Returnare în același loc
Miami, FL, Statele Unite
Ma 5/7
Amiază
Ma 12/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Florida găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Florida

Mașini Mică

24 € - 114 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 148 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Florida este 45 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin decât media în Florida. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florida poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Florida este 44 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin decât media în Florida. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florida poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Florida este 67 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 49 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump decât media în Florida. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florida poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Florida este 60 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 4% mai ieftin decât media în Florida. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florida poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Florida

Principalii furnizori de închirieri auto din Florida
14 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,2

Preluare/Returnare

8,1

Valoare

7,9
21 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,5
18 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,4
105 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

6,0
79 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,1

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,6
55 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,1

Valoare

5,4
46 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,1

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

5,4
15 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

5,5

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Florida

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Florida

Car rental in Florida

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Florida și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În ultima săptămână, utilizatorii noștri au găsit, pentru mașinile de închiriat în Florida, prețuri de numai 12 €/zi; cel mai scump tarif, însă, a fost de 44 €/zi (ceea ce reprezintă o diferență de preț de 72%). Ține minte că prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Florida este de 33 €/zi, care poate varia în funcție de tipul mașinii și agenția de la care plănuiești să închiriezi.

Cea mai ieftină companie de închirieri auto din Florida este Thrifty (cu prețuri începând de la 12 €/zi), urmată de ADDCAR RENTAL (14 €/zi și de Dollar cu oferte la doar 53 €/zi). Ține minte că aceste prețuri au fost găsite în ultimele 72 de ore și pot suferi modificări în funcție de momentul închirierii, orașul pe care plănuiești să îl vizitezi și de tipul mașinii pe care o vrei.

Cu o notă medie de 8,8/10 (din partea a 3.537 de clienți, Alamo este cotată, de către utilizatorii noștri, drept cea mai bună companie de închirieri auto din Florida. Alamo are 14 sucursale în Florida, incluzând orașul Orlando.

Miami și Orlando sunt cele mai ieftine orașe pentru închirierea unei mașini în Florida. Am descoperit că Thrifty este agenția cu cele mai mici prețuri pentru închirieri auto din Miami (cu tarife începând de la 12 €/zi), iar Dollar este cea mai economică agenție din Orlando, cu prețuri începând de la 53 €/zi.

Majoritatea persoanelor închiriază o mașina în Florida pentru 7 zile, care costă, în medie 39 € pe zi. Dacă plănuiești să închiriezi vehiculul pentru o săptămână, așteaptă-te la un preț total de aproximativ 270 €. Pentru o închiriere de weekend, costul total ajunge la 97 € (în medie). 1.703 € este costul mediu total pentru închirierea unei mașini în Florida timp de o lună.


Mașini de închiriat în orașele populare din Florida

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Florida

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Florida

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Florida

Începe să-ți planifici călătoria în Florida


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Florida. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Florida punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Florida în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Florida cu politici specifice privind combustibilul.

Pe momondo poți realiza căutări în Florida, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pentru mașinile de închiriat în Florida, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.