Mașini de închiriat Budget în Miami

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Miami

Miami, FL, Statele Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Miami, FL, Statele Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Miami în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Miami, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

6,1

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Miami

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Budget sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Miami se simt în siguranță, Budget a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Budget în Aeroportul Miami (3900 Nw 25th Street, Suite 403).

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Miami. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Miami. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Miami, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de Budget. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 191 € pe zi și la unul minim de 191 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Budget, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Budget are 9 sucursale în Miami. 3900 Nw 25th Street, Suite 403 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 63% dintre cei care au rezervat o mașină în Miami de la Budget, pe momondo, au mers la: 3900 Nw 25th Street, Suite 403.


Mașini de închiriat în Florida, de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alte orașe din Florida, precum Tampa, Orlando și Fort Lauderdale

Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco