Mașini de închiriat Enterprise în Miami

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Miami

Miami, FL, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Miami, FL, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Miami în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Miami, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
26 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Miami

Fiecare sucursală Enterprise din Miami aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Enterprise a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise în Aeroportul Miami (3900 Nw 25th St).

Da, în Miami, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Miami, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Enterprise din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 57 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip SUV. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 53 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Enterprise are 26 de sucursale de închirieri auto în Miami. Conform datelor noastre, cea aflată la 3900 Nw 25th St este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 40% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în Miami au ales să o închirieze pe cea aflată la 3900 Nw 25th St.


Mașini de închiriat în Florida, de la Enterprise

Închiriază o mașină de la Enterprise în alte orașe din Florida, precum Tampa, Orlando și Fort Lauderdale