Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Miami

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Miami

Miami, FL, Statele Unite
18 dec — 25 dec
Miami, FL, Statele Unite
Lu 18/12
Amiază
Lu 25/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Miami în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Miami, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

26 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,5

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Miami

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Miami?

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car în Aeroportul Miami (3900 Nw 25th St).

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Miami?

Da, în Miami, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise Rent-A-Car dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise Rent-A-Car aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Enterprise Rent-A-Car în Miami, în luna ianuarie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Enterprise Rent-A-Car, în timp ce vizitează Miami în luna ianuarie. Conform prețurilor agenției Enterprise Rent-A-Car din luna ianuarie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 13 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna ianuarie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 13 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Miami?

Enterprise Rent-A-Car are 26sucursale de închirieri auto în Miami. Conform datelor noastre, cea aflată la 3900 Nw 25th St este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 44% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise Rent-A-Car în Miami au ales să o închirieze de la Enterprise Rent-A-Car, aflată la 3900 Nw 25th St.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Miami?

Prices for mașini in Miami are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Miami?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 225 de operatori pentru mașini în Miami.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Miami?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Miami. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Miami?

Atunci când închiriezi o mașină în Miami, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Miami

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.