Mașini de închiriat în Luqa, în Malta

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Luqa, în Malta? Caută aici!

Luqa, Malta
14 dec — 21 dec
Luqa, Malta
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Luqa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Luqa

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Luqa?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Luqa se găsesc, în general, prin intermediul Caracter Rent A Car. Atunci când rezervi cu Caracter Rent A Car, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 4 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Luqa este de 6 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Luqa?

Conform datelor noastre, mașinile Fiat 500 și Toyota Aygo sunt cele mai populare modele de închiriat în Luqa. Prețurile pentru Fiat 500 in Luqa variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 7 €/zi, cu un minim de 4 €. Prețurile pentru Toyota Aygo variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 11 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 10 €.

Oferte la mașini de închiriat în Luqa, în Malta găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Luqa

Mică cars

7 € - 27 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 76 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Luqa, în Malta este 15 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Luqa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Luqa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Luqa, în Malta este 32 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Luqa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Luqa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Luqa, în Malta este 57 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 44% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Luqa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Luqa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Luqa, în Malta este 28 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Luqa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Luqa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Luqa, în Malta este 44 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Luqa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Luqa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Luqa, în Malta este 25 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Luqa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Luqa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Luqa

Principalii furnizori de închirieri auto din Luqa, în Malta

ADDCAR RENTAL

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Avis

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,5

Evaluare Generală

9,5

Preluare/Returnare

9,5

Valoare

9,5

Thrifty

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Hertz

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,7

Confort

4,0

Evaluare Generală

4,4

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

4,4

Ace

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

1First Car Rental

3 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Luqa

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Luqa

Cea mai populară agenție

Caracter Rent A Car

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Luqa pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Caracter Rent A Car. Alternative foarte bune sunt Avis și CityGo Rentals.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Luqa au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Luqa este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 11 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Luqa a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Luqa

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Luqa

Cum conduci cu o mașină închiriată în Luqa - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Luqa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Luqa, Malta?

Atunci când închiriezi o mașină în Luqa, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Luqa. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Luqa, în luna ianuarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Luqa pe parcursul lunii ianuarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 13 °C în timpul lunii ianuarie și precipitații de 60 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Luqa te va costa, în medie 21 €/zi.

Care este limita de viteză în Luqa, Malta?

Atunci când închiriezi o mașină în Luqa, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 45 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Luqa sunt de 80 km/h, respectiv 80 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Luqa, Malta în luna decembrie?

În luna decembrie, în Luqa se înregistrează precipitații de 110 mm și o temperatură medie de 14 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Luqa pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Luqa?

Prices for mașini in Luqa refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Luqa?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 61 de operatori pentru mașini în Luqa..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Luqa?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Luqa. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Luqa?

Pentru a închiria o mașină în Luqa, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Luqa?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Luqa. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Luqa?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Luqa o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Luqa cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Luqa sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Luqa, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Luqa.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Luqa, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Luqa.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Luqa cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Luqa cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Luqa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.