Mașini de închiriat Budget în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
10 oct — 17 oct
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Ma 10/10
Amiază
Ma 17/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

8,6

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Lyon

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Budget în Lyon, în luna noiembrie?

În noiembrie, pentru închirierea unei mașini de la Budget în Lyon, te poți aștepta la un preț mediu de 122 € pe zi. Cel mai ieftin preț găsit de utilizatorii noștri pentru o mașină de închiriat cu Budget în Lyon a fost de 47 € pe zi. Dacă ai nevoie de o mașină pentru mai mult de câteva zile, închirierea uneia timp de o săptămână cu Budget în Lyon în luna noiembrie, te va costa, în medie, 854 €. Reține că aceste oferte se bazează pe prețurile de anul trecut, dar este foarte probabil să găsești prețuri similare în funcție de momentul în care faci rezervarea și de tipul de mașină pe care îl preferi.

Are Budget o sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry?

Există 1 sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 125 Rue D'allemagne.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Lyon?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Lyon, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Budget în Lyon, în luna noiembrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Dubă pentru pasageri sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Budget, în timp ce vizitează Lyon în luna noiembrie. Conform prețurilor agenției Budget din luna noiembrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 122 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Dubă pentru pasageri. Pentru luna noiembrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 122 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Lyon?

Există 4 Budget sucursale de închiriere de mașini în Lyon. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Budget din Lyon se află la 8 Avenue Georges Pompidou. 47% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Lyon în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lyon?

Prețurile pentru mașini în Lyon sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lyon?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Lyon este de 95 (de la octombrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lyon?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Lyon. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lyon?

Atunci când închiriezi o mașină în Lyon, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Budget în alte orașe din Franţa


Mașini de închiriat de la alte agenții din Lyon

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Budget? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Lyon

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lyon

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo