Mașini de închiriat Budget în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Lyon

Toate sucursalele de închirieri auto Budget din Lyon iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry. Adresa biroului de închirieri auto Budget este Aeroport Saint-Exupery.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Lyon, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Lyon, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Budget din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 33 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 33 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Budget are în Lyon 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Aeroport Saint-Exupery. 66% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Lyon în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Budget în alte orașe din Franţa