Mașini de închiriat keddy by Europcar în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Lyon

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Lyon se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Lyon. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry. Adresa biroului de închirieri auto keddy by Europcar este Aeroport Lyon Saint Exupery.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Lyon, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de keddy by Europcar. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 12 € pe zi și la unul minim de 12 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la keddy by Europcar, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

keddy by Europcar deține 5 sucursale de închirieri auto în Lyon. Cea aflată la adresa Aeroport Lyon Saint Exupery este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 77% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Lyon, au ales această sucursală.


Mașini de la keddy by Europcar în alte orașe din Franţa

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la keddy by Europcar în alte orașe populare din Franţa, precum Paris și Nisa