Mașini de închiriat Virtuo în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Virtuo în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
8 dec — 15 dec
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Virtuo în Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

33 € - 57 €

Toate tipurile de mașini

33 € - 65 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Virtuo în Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes este septembrie, când prețul mediu este de 33 € pe zi. Acesta este un preț cu 26% mai ieftin decât media anuală de 45 €, percepută de Virtuo pentru o mașină Mică în Lyon. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Lyon în Virtuo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Virtuo din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Virtuo

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Virtuo în Lyon

Are Virtuo o sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry?

Da, există 1 centru de închirieri auto Virtuo în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry (Aéroport Lyon Saint Exupéry).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Virtuo în Lyon, în luna ianuarie?

În ianuarie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Virtuo în Lyon au preferat o mașină Compact. Dacă dorești să rezervi un vehicul Compact în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 32 €/zi și la unul minim de 32 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Virtuo în Lyon?

Virtuo operează momentan în 4 sucursale din Lyon. Cea mai populară sucursală din Lyon pe care Virtuo o are se află la adresa: Cours de Verdun. În ultimele 12 luni, 38% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Virtuo în Lyon, și-au închiriat mașina din sucursala Cours de Verdun.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lyon?

Prețurile pentru mașini în Lyon sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lyon?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Lyon este de 98 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lyon?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Lyon. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lyon?

Atunci când închiriezi o mașină în Lyon, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lyon

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.