Mașini de închiriat Hertz în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Lyon

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry?

Da. Hertz are 2 sucursale în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry, care se află la 40 Rue De L Allemagne și 400 Cours Emile Zola.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Lyon?

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Lyon (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Lyon, în luna octombrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Lyon, în luna octombrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Hertz. Atunci când închirieri mașini de tipul Mini în octombrie, te poți aștepta la un preț mediu de 59 € pe zi și la unul minim de 59 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Hertz, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Lyon?

Hertz are 6sucursale de închirieri auto în Lyon. Conform datelor noastre, cea aflată la 40 Rue De L Allemagne este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Lyon au ales să o închirieze de la Hertz, aflată la 40 Rue De L Allemagne.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lyon?

Prețurile pentru mașini în Lyon sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lyon?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Lyon este de 95 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lyon?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Lyon. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lyon?

Atunci când închiriezi o mașină în Lyon, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alt oraș din Auvergne-Rhône-Alpes

Mașini de la Hertz în alte orașe din Franţa


Mașini de închiriat de la alte agenții din Lyon

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Hertz? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Lyon

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lyon

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.