Mașini de închiriat Hertz în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Lyon

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Lyon iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 2 sucursale în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry, care se află la 40 Rue De L Allemagne și 400 Cours Emile Zola.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Lyon (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz are 6 sucursale de închirieri auto în Lyon. Conform datelor noastre, cea aflată la 40 Rue De L Allemagne este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Lyon au ales să o închirieze pe cea aflată la 40 Rue De L Allemagne.


Mașini de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alt oraș din Auvergne-Rhône-Alpes