Mașini de închiriat Europcar în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,3

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

7,6

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Lyon

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Lyon pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry. Vei găsi agenția Europcar la adresa Aeroport Lyon Saint Exupery.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Lyon. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Lyon. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Lyon, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 20 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 20 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Europcar operează momentan în 5 sucursale în Lyon. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Aeroport Lyon Saint Exupery. În ultimele 12 luni, 90% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Lyon, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Franţa