Mașini de închiriat Thrifty în Lyon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Lyon, Lyon Metropolis, Franţa
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lyon în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Lyon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Lyon

Thrifty și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Lyon pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Thrifty are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Există 1 sucursală în Aeroportul Lyon-Saint Exupéry. Adresa biroului de închirieri auto Thrifty este 40 Rue De L Allemagne.

Da, în Lyon, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Thrifty are în Lyon 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 40 Rue De L Allemagne. 94% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Lyon în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.