Mașini de închiriat Cargets rent a car în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Cargets rent a car în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
11 dec — 18 dec
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Lu 11/12
Amiază
Lu 18/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Cargets rent a car în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mare

204 € - 1.618 €

Toate tipurile de mașini

226 € - 1.618 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la Cargets rent a car în Dubai, Emiratul Dubai este februarie, când prețul mediu este de 204 € pe zi. Acesta este un preț cu 71% mai ieftin decât media anuală de 709 €, percepută de Cargets rent a car pentru o mașină Mare în Dubai. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, octombrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în octombrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină De lux de la Cargets rent a car în Dubai, Emiratul Dubai este mai, când prețul mediu este de 228 € pe zi. Acesta este un preț cu 75% mai ieftin decât media anuală de 924 €, percepută de Cargets rent a car pentru o mașină De lux în Dubai. În vreme ce mai este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, octombrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în octombrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Decapotabilă de la Cargets rent a car în Dubai, Emiratul Dubai este septembrie, când prețul mediu este de 138 € pe zi. Acesta este un preț cu 78% mai ieftin decât media anuală de 625 €, percepută de Cargets rent a car pentru o mașină Decapotabilă în Dubai. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Dubai în Cargets rent a car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Cargets rent a car din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Cargets rent a car

18 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Cargets rent a car în Dubai

Are Cargets rent a car o sucursală în Aeroportul Dubai?

Da. Cargets rent a car are 1 sucursală în Aeroportul Dubai, care se află la Dubai Airport T1.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Cargets rent a car în Dubai, în luna ianuarie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Decapotabilă sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Cargets rent a car, în timp ce vizitează Dubai în luna ianuarie. Conform prețurilor agenției Cargets rent a car din luna ianuarie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 222 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Decapotabilă. Pentru luna ianuarie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 222 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Cargets rent a car în Dubai?

sunt 19 sucursalele de închiriere de mașini în Dubai ale Cargets rent a car. Cea aflată la adresa Dubai Airport T1 și în Dubai este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 33% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Cargets rent a car în Dubai, au ales sucursala din Dubai Airport T1.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 298 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.