Mașini de închiriat Thrifty în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Thrifty în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

13 € - 68 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 117 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Thrifty în Dubai, Emiratul Dubai este iulie, când prețul mediu este de 13 € pe zi. Acesta este un preț cu 60% mai ieftin decât media anuală de 33 €, percepută de Thrifty pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce iulie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, februarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în februarie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la Thrifty în Dubai, Emiratul Dubai este August, când prețul mediu este de 51 € pe zi. Acesta este un preț cu 57% mai ieftin decât media anuală de 120 €, percepută de Thrifty pentru o mașină Mare în Dubai. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, ianuarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în ianuarie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Thrifty în Dubai, Emiratul Dubai este aprilie, când prețul mediu este de 27 € pe zi. Acesta este un preț cu 57% mai ieftin decât media anuală de 62 €, percepută de Thrifty pentru o mașină SUV în Dubai. În vreme ce aprilie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Hyundai Accent
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Thrifty

18 €/zi

6 oct - 11 nov
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Thrifty

19 €/zi

6 oct - 11 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Thrifty

20 €/zi

6 oct - 11 nov
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Dubai în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Thrifty

16 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

3,7

Valoare

5,7

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Dubai

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Thrifty în Dubai, în luna octombrie?

16 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Thrifty în Dubai, în luna octombrie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Thrifty este de aproximativ 34 € în luna octombrie, iar cel pe săptămână este de 236 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna octombrie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Are Thrifty o sucursală în Aeroportul Dubai?

Momentan, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Dubai:
Dubai Ap.

Oferă Thrifty anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dubai?

Da, în Dubai, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Thrifty în Dubai, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Thrifty în Dubai, în timpul lunii octombrie este Intermediar. Te poți aștepta la un preț de 34 € pe zi pentru Intermediar în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 29 € pe zi.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Thrifty în Dubai?

Pentru 17 €/zi (în medie), Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Thrifty în Dubai (cu 8% mai ieftin decât cel mai scump vehicul de la Thrifty). În ultimul an, 15% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Thrifty în sejurul lor în Dubai, au închiriat o mașină de tip Economy pentru a economisi bani. Poți închiria și alte tipuri de mașini de la Thrifty, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Câte sucursale de închirieri auto are Thrifty în Dubai?

The Dubai Mall este cea mai populară sucursală a agenției Thrifty dintre 16 sucursale pe care le are în Dubai. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 41% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Thrifty, au făcut-o din această sucursală în The Dubai Mall.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 291 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.