Mașini de închiriat Thrifty în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Thrifty în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

21 € - 77 €

Toate tipurile de mașini

21 € - 77 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Thrifty în Dubai, Emiratul Dubai este noiembrie, când prețul mediu este de 21 € pe zi. Acesta este un preț cu 42% mai ieftin decât media anuală de 36 €, percepută de Thrifty pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, octombrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în octombrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Dubai în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6,8
Bun
1 evaluare17 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

7,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Dubai

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Dubai se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

23 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Thrifty în Dubai, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Thrifty este de aproximativ 33 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 234 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Momentan, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Dubai:
Dubai Ap.

Da, în Dubai, Thrifty oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Thrifty dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Thrifty aici, sub fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Thrifty în Dubai, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 28 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 21 € pe zi.

Pentru 28 €/zi (în medie), Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Thrifty în Dubai (cu 17% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Thrifty). În ultimul an, 67% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Thrifty în sejurul lor în Dubai, au închiriat o mașină de tip Mini pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Thrifty, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Dubai Ap este cea mai populară sucursală a agenției Thrifty dintre toate cele 17 locations pe care le are în Dubai. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Thrifty, au făcut-o din această sucursală în Dubai Ap.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Dubai

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Thrifty? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Dubai