Mașini de închiriat Avis în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avis în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

14 € - 47 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 86 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avis în Dubai, Emiratul Dubai este iulie, când prețul mediu este de 14 € pe zi. Acesta este un preț cu 43% mai ieftin decât media anuală de 25 €, percepută de Avis pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce iulie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Dubai în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,2

Confort

5,1

Evaluare Generală

4,9

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

4,8

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Dubai

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Avis în Dubai în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Avis a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Avis are 3 sucursale în Aeroportul Dubai, a căror adrese sunt Dubai Int Airport Terminal 2, Dubai International Airport și Dubai Int Airport Terminal 3.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dubai. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Dubai aici, în fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Avis în Dubai au preferat o/un Compact. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 29 €/zi și la unul minim de 24 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Avis, atunci închiriază un vehicul Compact, cel mai ieftin tip din Dubai. Închirierea unei mașini Compact cu Avis costă, în medie, 29 € pe zi, ceea ce este cu 13% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 40% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Compact (de la Avis), economisind astfel bani în călătoria lor în Dubai.

Avis are în Dubai 11 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Dubai International Airport. 34% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Dubai în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.