Mașini de închiriat Avis în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avis în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

14 € - 46 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 89 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avis în Dubai, Emiratul Dubai este iulie, când prețul mediu este de 14 € pe zi. Acesta este un preț cu 48% mai ieftin decât media anuală de 27 €, percepută de Avis pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce iulie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Avis în Dubai, Emiratul Dubai este mai, când prețul mediu este de 32 € pe zi. Acesta este un preț cu 72% mai ieftin decât media anuală de 116 €, percepută de Avis pentru o mașină SUV în Dubai. În vreme ce mai este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Avis

27 €/zi

4 nov - 11 nov
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Avis

27 €/zi

4 nov - 11 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Hyundai ix25
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Avis

39 €/zi

4 nov - 11 nov
Hyundai ix25

Sucursale Dubai în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,7

Evaluare Generală

4,5

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

4,8

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Dubai

Are Avis o sucursală în Aeroportul Dubai?

Da, Avis are 3 sucursale în Aeroportul Dubai, a căror adrese sunt Dubai Int Airport Terminal 2, Dubai International Airport și Dubai Int Airport Terminal 3.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dubai?

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dubai. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Dubai aici, în fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Dubai, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Avis în Dubai au preferat o mașină Full-size. Dacă dorești să rezervi un vehicul Full-size în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 66 €/zi și la unul minim de 66 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Dubai?

Există 12 Avis sucursale de închiriere de mașini în Dubai. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Avis din Dubai se află la Sheikh Zayed Road. 23% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Dubai în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 291 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.