Mașini de închiriat Alamo în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
10 oct — 17 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Ma 10/10
Amiază
Ma 17/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Alamo în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

15 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 56 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Alamo în Dubai, Emiratul Dubai este August, când prețul mediu este de 15 € pe zi. Acesta este un preț cu 44% mai ieftin decât media anuală de 27 €, percepută de Alamo pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, decembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în decembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la Alamo în Dubai, Emiratul Dubai este August, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 49% mai ieftin decât media anuală de 33 €, percepută de Alamo pentru o mașină Medie în Dubai. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, februarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în februarie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la Alamo în Dubai, Emiratul Dubai este iunie, când prețul mediu este de 34 € pe zi. Acesta este un preț cu 53% mai ieftin decât media anuală de 72 €, percepută de Alamo pentru o mașină Mare în Dubai. În vreme ce iunie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, noiembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în noiembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la Alamo în Dubai, Emiratul Dubai este August, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 59% mai ieftin decât media anuală de 42 €, percepută de Alamo pentru o mașină SUV în Dubai. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.

Audi A3
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Alamo

14 €/zi

9 oct - 16 oct
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Alamo

15 €/zi

10 oct - 17 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Alamo

16 €/zi

9 oct - 16 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Dubai în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Alamo

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,5

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Dubai

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Alamo în Dubai, în luna noiembrie?

Închirierea unei mașini în Dubai de la Alamo în luna noiembrie va costa, în medie, 18 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit prețuri în noiembrie începând cu 14 € pe zi, cu agenția Alamo, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închiriezi o mașină în Dubai pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Alamo este de 123 €.

Are Alamo o sucursală în Aeroportul Dubai?

Da. Alamo are 2 sucursale în Aeroportul Dubai, care se află la Dubai Intl Airport Terminal 1 și Dubai Intl Airport Terminal 3.

Oferă Alamo anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dubai?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Alamo, din Dubai, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Alamo. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Alamo în Dubai, în luna noiembrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Alamo în Dubai, în timpul lunii noiembrie este Intermediar. Te poți aștepta la un preț de 23 € pe zi pentru Intermediar în noiembrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 17 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Alamo în Dubai?

Alamo are 8sucursale de închirieri auto în Dubai. Conform datelor noastre, cea aflată la Dubai Intl Airport Terminal 1 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 66% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Alamo în Dubai au ales să o închirieze de la Alamo, aflată la Dubai Intl Airport Terminal 1.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 297 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.