Mașini de închiriat Alamo în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dubai în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,7

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Dubai

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Alamo sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Dubai se simt în siguranță, Alamo a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Alamo are 2 sucursale în Aeroportul Dubai, care se află la Dubai Intl Airport Terminal 1 și Dubai Intl Airport Terminal 3.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Alamo, din Dubai, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Alamo. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Alamo în Dubai, în timpul lunii iunie este SUV. Te poți aștepta la un preț de 38 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 38 € pe zi.

Alamo are 8 sucursale de închirieri auto în Dubai. Conform datelor noastre, cea aflată la Dubai Intl Airport Terminal 1 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 74% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Alamo în Dubai au ales să o închirieze pe cea aflată la Dubai Intl Airport Terminal 1.