Mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Emiratele Arabe Unite? Caută aici!

Dubai, Emiratele Arabe Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Emiratele Arabe Unite

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Emiratele Arabe Unite

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite se găsesc, de obicei, prin Alamo. Atunci când rezervi cu Alamo, poți închiria mașini cu doar 18 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Emiratele Arabe Unite este 24 €/zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite?

GREEN MOTION este, momentan, cea mai populară companie de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite; 60% dintre utilizatori i-au solicitat serviciile în ultima lună. Popularitatea GREEN MOTION se bazează și pe 11 evaluări și pe un scor mediu de satisfacție a clienților de 4,0 din 10. Să ai totuși în vedere faptul că destinația ta din Emiratele Arabe Unite ar putea să nu dispună de un centru de închirieri auto GREEN MOTION , așa că te sfătuim să ai și o agenție de rezervă în minte.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Emiratele Arabe Unite?

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Emiratele Arabe Unite este keddy by Europcar. Au momentan 66 de birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la keddy by Europcar? Dubai este cel mai popular oraș din Emiratele Arabe Unite și dispune de 19 sucursale de închirieri auto.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Emiratele Arabe Unite?

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Emiratele Arabe Unite, călătorii preferă să închirieze o mașină Economy. De fapt, 57% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest tip de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 21 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Emiratele Arabe Unite

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Emiratele Arabe Unite
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

6 oct - 11 nov
Seat Ibiza
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

3 oct - 10 oct
Seat Ibiza
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

16 €/zi

3 oct - 10 oct
Ford Focus
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

16 €/zi

29 oct - 5 nov
Volkswagen ID.3
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

18 €/zi

2 oct - 9 oct
Opel Insignia
Renault Fluence
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

19 €/zi

29 oct - 5 nov
Renault Fluence
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

21 €/zi

29 oct - 5 nov
Nissan Juke
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

21 €/zi

3 oct - 10 oct
Dacia Duster
Renault Latitude
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

22 €/zi

6 oct - 11 nov
Renault Latitude

Oferte la mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Emiratele Arabe Unite

Mașini Mică

18 € - 36 €

Toate tipurile de mașini

67 € - 358 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 27 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 87% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 55 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 74% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 285 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 91 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 67 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 68% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 61 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 71% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 620 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 150 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 67% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 551 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 103 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 63% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

6 oct - 11 nov
Seat Ibiza
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

3 oct - 10 oct
Seat Ibiza
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

16 €/zi

29 oct - 5 nov
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite

Principalii furnizori de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite

keddy by Europcar

66 de sucursale

Thrifty

43 de sucursale

Europcar

35 de sucursale

DRIVUS

34 de sucursale

Sunnycars

33 de sucursale

Dollar

25 de sucursale

Fast Rent A Car

23 de sucursale

Cargets rent a car

21 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite.

Atracții în apropiere:

Souk Madinat Jumeirah22,3 km

Atracții în apropiere:

Souk Madinat Jumeirah94,7 km

Atracții în apropiere:

Souk Madinat Jumeirah39,3 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Emiratele Arabe Unite

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Emiratele Arabe Unite

Car rental in Emiratele Arabe Unite

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Emiratele Arabe Unite și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Emiratele Arabe Unite?

În Emiratele Arabe Unite, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Emiratele Arabe Unite venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Cât de bune sunt drumurile în Emiratele Arabe Unite?

Rețeaua de drumuri din Emiratele Arabe Unite a obținut o notă de 6,6 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 1 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Emiratele Arabe Unite?

Limita concentrației de alcool permisă în Emiratele Arabe Unite este 0,00 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Emiratele Arabe Unite să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Dacă ai sub 21 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Emiratele Arabe Unite), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în Emiratele Arabe Unite?

Benzina în Emiratele Arabe Unite costă 0,86 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Emiratele Arabe Unite, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Kuweit (prețul mediu la benzină este de 0,33 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,92 € pe litru (conform săptămânii trecute).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Emiratele Arabe Unite?

Prețurile pentru mașini în Emiratele Arabe Unite sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Emiratele Arabe Unite?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 566 de operatori pentru mașini în Emiratele Arabe Unite..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Emiratele Arabe Unite?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Emiratele Arabe Unite. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Emiratele Arabe Unite?

Pentru a închiria o mașină în Emiratele Arabe Unite, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Emiratele Arabe Unite

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Emiratele Arabe Unite

Mașini de închiriat în orașele populare din Emiratele Arabe Unite

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Emiratele Arabe Unite

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Emiratele Arabe Unite

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Emiratele Arabe Unite

Caută mai multe închirieri auto în Orientul Mijlociu

Caută oferte de închirieri auto în Orientul Mijlociu

Începe să-ți planifici călătoria în Emiratele Arabe Unite


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Emiratele Arabe Unite?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Emiratele Arabe Unite poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Emiratele Arabe Unite?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Emiratele Arabe Unite.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Emiratele Arabe Unite, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Emiratele Arabe Unite, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Emiratele Arabe Unite, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Emiratele Arabe Unite, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Emiratele Arabe Unite

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.