Mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Emiratele Arabe Unite? Caută aici!

Dubai, Emiratele Arabe Unite
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Emiratele Arabe Unite

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Emiratele Arabe Unite
Audi A6
Premium sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 4 uși

50 €/zi

14 aug - 17 aug
Audi A6
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

52 €/zi

10 sept - 15 sept
Nissan Kicks
Land Rover Defender
SUV Premium sau asemănător
Până la 5 de pasageri

62 €/zi

11 sept - 16 sept
Land Rover Defender
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

37 €/zi

10 sept - 15 sept
Daewoo Leganza
Toyota 4Runner
SUV de lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

132 €/zi

10 sept - 15 sept
Toyota 4Runner
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

71 €/zi

3 oct - 8 oct
Class SUV
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 de pasageri

34 €/zi

14 aug - 17 aug
Toyota Rush
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

34 €/zi

11 sept - 16 sept
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

21 €/zi

14 aug - 17 aug
Hyundai Accent

Oferte la mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Emiratele Arabe Unite

Mașini Mică

18 € - 38 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 642 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 27 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 79% mai ieftin decât media în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 36 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 14% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 71% mai ieftin decât media în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 112 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 56 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 12% mai ieftin decât media în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Emiratele Arabe Unite este 40 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 69% mai ieftin decât media în Emiratele Arabe Unite. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emiratele Arabe Unite poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Emiratele Arabe Unite, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

23 €/zi

10 sept - 15 sept
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

21 €/zi

14 aug - 17 aug
Hyundai Accent

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Emiratele Arabe Unite

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Emiratele Arabe Unite

Car rental in Emiratele Arabe Unite

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Emiratele Arabe Unite și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite se găsesc, de obicei, prin Payless. Atunci când rezervi cu Payless, poți închiria mașini cu doar 33 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Emiratele Arabe Unite este 52 €/zi.

Payless este, momentan, cea mai populară companie de închirieri auto din Emiratele Arabe Unite; 52% dintre utilizatori i-au solicitat serviciile în ultima lună. Popularitatea Payless se bazează și pe 6 evaluări și pe un scor mediu de satisfacție a clienților de 4,3 din 10. Să ai totuși în vedere faptul că destinația ta din Emiratele Arabe Unite ar putea să nu dispună de un centru de închirieri auto Payless, așa că te sfătuim să ai și o agenție de rezervă în minte.

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Emiratele Arabe Unite este Sunnycars. Au momentan 68 de birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la Sunnycars? Dubai este cel mai popular oraș din Emiratele Arabe Unite și dispune de 28 de sucursale de închirieri auto.

În Emiratele Arabe Unite, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Emiratele Arabe Unite venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Rețeaua de drumuri din Emiratele Arabe Unite a obținut o notă de 6,6 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 1 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Limita concentrației de alcool permisă în Emiratele Arabe Unite este 0,00 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Emiratele Arabe Unite să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Dacă ai sub 21 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Emiratele Arabe Unite), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Emiratele Arabe Unite, călătorii preferă să închirieze un/o SUV. De fapt, 18% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest timp de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 33 € pe zi.

Benzina în Emiratele Arabe Unite costă 1,05 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Emiratele Arabe Unite, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Algeria (prețul mediu la benzină este de 0,31 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,86 € pe litru (conform săptămânii trecute).


Mașini de închiriat în regiunile populare din Emiratele Arabe Unite

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Emiratele Arabe Unite

Mașini de închiriat în orașele populare din Emiratele Arabe Unite

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Emiratele Arabe Unite

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Emiratele Arabe Unite

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Emiratele Arabe Unite

Caută mai multe închirieri auto în Orientul Mijlociu

Caută oferte de închirieri auto în Orientul Mijlociu

Începe să-ți planifici călătoria în Emiratele Arabe Unite


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Emiratele Arabe Unite poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Emiratele Arabe Unite.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Emiratele Arabe Unite cu politici specifice privind combustibilul.

Pe momondo poți realiza căutări în Emiratele Arabe Unite, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pentru mașinile de închiriat în Emiratele Arabe Unite, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.