Mașini de închiriat Dollar în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Dollar în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

18 € - 104 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 70 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Dollar în Dubai, Emiratul Dubai este August, când prețul mediu este de 18 € pe zi. Acesta este un preț cu 51% mai ieftin decât media anuală de 37 €, percepută de Dollar pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, ianuarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în ianuarie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Dubai în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

5,8

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Dubai

Sucursalele agenției de închirieri auto Dollar din Dubai aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Dollar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Dubai:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

25 € pe zi (sau 174 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Dollar în Dubai, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Dollar, a fost de 22 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Există 1 sucursală în Aeroportul Dubai. Adresa biroului de închirieri auto Dollar este Dubai Intl Ap.

Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dubai. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Dollar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Dollar din zona Dubai aici, în fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Dollar în Dubai, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 25 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 22 € pe zi.

Cel mai ieftin tip de mașină închiriat de Dollar în Dubai este Mini, cu un preț mediu pe zi de 25 €. Acesta este cu 11% mai ieftin cea mai scumpă mașină închiriate de Dollar, ceea ce înseamnă că economisești bani alegând această opțiune. 71% dintre utilizatorii momondo care au închiriat o mașină în Dubai, cu Dollar, au ales Mini, de multe ori datorită costului redus.

Dollar are 12 sucursale în Dubai. Dubai Intl Ap este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au rezervat o mașină în Dubai de la Dollar, pe momondo, au mers la: Dubai Intl Ap.


Mașini de la Dollar în alte orașe din Emiratele Arabe Unite