Mașini de închiriat Hertz în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dubai în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

5,5

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Dubai

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Dubai pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

38 € pe zi (sau 268 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Hertz în Dubai, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Hertz, a fost de 33 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Da. Hertz are 2 sucursale în Aeroportul Dubai, care se află la Dubai Airport și Dubai Int'l Ap Term 3.

Da, în Dubai, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Vehiculele de tip Intermediar sunt cele mai populare închirieri ale agenției Hertz în Dubai, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 38 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 33 € pe zi.

Pentru 38 €/zi (în medie), Intermediar este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Hertz în Dubai (cu 10% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Hertz). În ultimul an, 57% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Hertz în sejurul lor în Dubai, au închiriat o mașină de tip Intermediar pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Hertz, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Hertz are în Dubai 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Dubai Airport. 73% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Dubai în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Emiratele Arabe Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din Dubai

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Hertz? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Dubai