Găsește bilete de avion ieftine spre Dubai

vin. 7/12
vin. 14/12
Any month
Compară vs. momondo |

Când este perioada ideală pentru a zbura către Dubai?

+270%
+180%
+90%
Bază
Preț
152 - 514 EUR

Temperaturile de aici pot fi doar ridicate sau foarte ridicate, așa că cea mai bună perioadă pentru o vacanță în Dubai este între lunile octombrie – aprilie.

Pe timpul verii temperaturile ating deseori cote insuportabile, iar umiditatea complică și mai mult lucrurile. Beneficiul prețurilor reduse poate salva vacanța, însă.


Cu ce companii aeriene poți zbura către Dubai?

Wizz Air și Fly Dubai oferă zboruri directe din România

Wizz Air oferă zboruri directe din București și Cluj-Napoca iar Fly Dubai zboară din București.

Companiile Low-Cost sunt mai ieftine, dar nu uita că prețurile afișate nu includ bagaj de cală, mâncăruri sau băuturi. Verifică dacă nu cumva prețul total va fi mai mare decât cel al unei companii de linie.


Aeroporturi lângă Dubai

Dubai are două aeroporturi
Dubai Al Maktoum Intl
32 km față de centrul orașului
Dubai Aeroportul Internațional Dubai & celelalte aeroporturi
10 km față de centrul orașului

Dubai se bucură de două aeroporturi – vestitul aeroport Dubai International (DXB) – dar și mai noul aeroport Al Maktoum International (DWC) deschis în urmă cu câțiva ani. Pe aeroportul Al Maktoum International (DWC) aterizează Wizz Air.


Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Dubai este unul dintre orașele în care poate fi o opțiune bună să folosești taxiul pentru transferul de la/către aeroport. Dacă totuși vrei să explorezi mai mult, poți folosi metroul sau poți închiria o mașină.

Există și varianta autobuzelor turistice, dar distanța pe care o ai de parcurs până la stație este destul de mare (aprox.30 min).


Informații rapide despre Dubai

Oră, monedă și informații generale - vezi ora locală și apoi fă-ți o idee despre cât vei cheltui în Dubai
Ora locală
Monedă
dirham din Emiratele Arabe Unite
Bere
Bere Națională (.5 liter)
17 EUR
Mâncare
Restaurant ieftin
22 EUR
Transport public
Bilet dus
5,55 EUR

Începe să-ți planifici călătoria în Dubai


Vizita în Dubai se va concentra mai mult pe descoperirea modernității locului decât pe istoria bogată

Începe explorarea admirând clădirile impresionante (Burj Al Arab, Burj Khalifa, Emirates Towers).

Sigur vei vrea să mergi și la plajă, așa că Jumeirah Public Beach sau Marina Beach îți vor atrage atenția, dar dacă vrei să te distrezi mai mult decât să te bronzezi poți alege între Aquaventure Water Park sau Wild Wadi Water Park.

Centrul pentru înțelegere culturală al șeicului Mohammed este locul în care poți afla mai multe despre dezvoltarea societății de aici, iar dacă vrei să vezi excentricitatea în largul ei, nu rata Dubai Fountains, Dubai Mall, Ski Dubai, Arhipeleagul artificial „The World sau Dubai Miracle Garden.

Poți beneficia de experiențe greu de uitat în Dolphin Bay, Dubai Desert Conservation Reserve sau Dubai Aquarium&Underwater Zoo. Nu pleca de aici fără să vizitezi moscheea Jumeirah sau să îți faci provizii de condimente în Dubai Spice Souk.

*Prețurile zborurilor către Dubai Aeroportul Internațional Dubai & celelalte aeroporturi se referă la prețurile la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca prețurile să nu mai fie disponibile.