Găsește bilete de avion ieftine spre Alghero

vin. 24/1
vin. 31/1
Any month
Compară cu momondo |

Când este perioada ideală pentru a zbura către Alghero ?

270€
200€
120€
41€
Preț
41€ - 272€

Alghero, este un oraș de aproximativ 40000 locuitori, situat în Provincia Sassari, pe insula Sardinia în Italia. Locuitorii acestui oraș vorbesc un vechi dialect al limbii catalane ca urmare a cucerii catalane. Ulterior limba oficială a fost schimbată în limba spaniolă iar mai târziu în limba italiană.

Alghero este un oraș liniștit, potrivit pentru familii sau tineri care nu caută destinații cu o viață de noapte trepidantă. Este locul în care veți găsi o plajă întinsă, un port din care puteți face numeroase excursii în jur și un centru plin de cafenele, restaurante, pizzerii, magazine de suveniruri, gelaterii și boutique-uri elegante.

Perioada în care vă veți putea bucura de tot ce are de oferit acest oraș este întreg sezonul estival.


Companii aeriene care zboară (și din ce orașe) din RO

Wizz Air: București

O dată pe săptămână se poate zbura direct cu Wizz Air. Pentru alte zile sau orașe, există numeroase zboruri cu escală.


Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Alghero și distanța față de centrul orașului
Alghero Fertilia
8 km față de centrul orașului

Aeroportul este conectat cu orașul printr-un autobuz – Alghero City Line, un bilet costând 70 eurocenți. Taxiurile reprezintă cea mai comodă opțiune, dar și închiriatul unei mașini reprezintă o alternativă.


Zboruri către Alghero

Cele mai căutate zboruri către Alghero împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Timișoara către Alghero
Cel mai rapid zbor
10h 50m
Ieftin
130€
Zboruri din Cluj-Napoca către Alghero
Cel mai rapid zbor
11h 25m
Ieftin
252€

Începe să-ți planifici călătoria în Alghero


Obiective Turistice

Plaja Bombarde este cea mai lungă plajă din Alghero, de asemenea, este locul preferat de turiștii liniștiți cărora le place să simtă briza mării și să urmărească minunatul apus în apa cristalină. Nuraghe Palmavera este un sit arheologic care atrage atenția turiștilor pasionați de istorie. Anghelu Ruju (în traducere din sardă îngerul roșu) este un sit arheologic aparținând pre-culturii Nuraghi aflat la 10 km de orașul Alghero (este necropola cea mai mare din Sardinia).

După diverse muzee vizitate precum Museo Archeologico della Città si

Museo del Corallo di Alghero (unde se găsesc diverse artefacte și obiecte marinărești) te poți relaxa împreună cu cei mici la Splash Aquapark, un parc acvatic nu foarte aglomerat, dar cu distracție garantată.

*Prețurile biletelor de avion către Alghero se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.