Mașini de închiriat în Zagreb, Croaţia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Zagreb, Croaţia? Caută aici!

Zagreb, Croaţia
31 ian — 7 feb
Returnare în același loc
Zagreb, Croaţia
Lu 31/1
Amiază
Lu 7/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Zagreb Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Zagreb, Croaţia
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,2

Evaluare Generală

7,9

Valoare

7,9
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,3

Valoare

5,9
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Valoare

2,0
6 de sucursale
6 de sucursale
5 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale

Distanța Zagreb, Croaţia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Zagreb Franjo Tuđman

Mașini de închiriat în Zagreb

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Zagreb pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Dollar, Enterprise și Avis sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Zagreb. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Care dintre agențiile de închirieri auto din Zagreb are cele mai mici prețuri?

  Prețurile medii oferite de Sixt sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 29 €/zi pentru închirierea unei mașini în Zagreb). Cel mai mic preț găsit în cele 2 sucursale ale lor din Zagreb a fost de 14 €/zi.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Zagreb, Croaţia?

  Cele mai multe agenții de închirieri auto din Zagreb oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum ACTIVE RENT A CAR, Dollar și Enterprise, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

 • Care este limita de viteză în Zagreb, Croaţia?

  Călătorii care închiriază o mașină în Zagreb trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Zagreb este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Zagreb?

  Închirierea unei mașini Ford Focus în Zagreb este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Hyundai i10. S-au găsit oferte la Ford Focus (cu închierere din Zagreb) pentru 26 € pe zi (în medie) și cu un minim de 1 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Hyundai i10 costă, în medie, 19 €, deși au fost găsite prețuri de numai 1 €.

 • Care companie Audi A4 în oferă spre închiriere mașini Zagreb?

  Dacă vrei să închiriezi o mașină Audi A4 în Zagreb, Sixt este cea mai populară companie de închirieri auto din oraș care oferă acest vehicul (precum și altele de tip De lux). Mașinile de închiriat Audi A4 în Zagreb cu această companie au un preț mediu de 91 € pe zi.

 • Cum este vremea în Zagreb, Croaţia în luna ianuarie?

  În timpul lunii ianuarie, temperatura medie în Zagreb este de 0 °C, iar precipitațiile, 52 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Zagreb.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  Pentru luni precum ianuarie, în călătoria ta în Zagreb, cel mai bine ar fi să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală. Temperaturile sunt, în general, sub zero și sunt șanse mari de gheață și zăpadă.

 • Este vremea în Zagreb asemănătoare cu cea din restul regiunii Oraşul district Zagreb?

  Temperatura în Oraşul district Zagreb în ianuarie este, de obicei, 0 °C cu o cantitate de precipitații de 52 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Zagreb pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Zagreb

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Zagreb

Începe să-ți planifici călătoria în Zagreb